Kongen er meg, lenge leve kongen!

Tror dokkar ikkje far hadde fått en ide om at en dag i året skulle handle om han? Dusten! Bare for at han hadde 40-årsdag her forrige lørdag så skulle liksom eg ikkje være hovedfokus? E de syk i håvvet? Jeg konfiskerte selvfølgelig umiddelbart kronen, stjal noen gode kjeks og litt fenalår før eg tilbrakte hele dagen i sus og dus og boller og brus. For kem e kongen? Jo, Zhivago e kongen! Lykke til neste år far :P

Dr Zhivago plakat

Har oppdaget noe nytt. Og det er sjokk nok, for jeg trodde jeg var allvitende. Men det viser seg at nettverksbygging er gode greier. Å egle seg innpå ukjente mennesker/dyr/annet for så å utnytte deres gode hjerter på det groveste. Og spesielt de som kan litt sånn grafikk og slikt. Bare se hva som dukket opp i innboksen min i dag! Jeg er sjokkert! Jeg er målløs! Jeg er evig takknemlig! Imponert! Og best av alt: Jeg er best!

 

Utført av Anne Birgitte!!

Utført av Anne Birgitte!!

Regnbyen

I dag er jeg tilbake i regnbyen. Heldigvis var jeg på Sulo i helgen og fikk solt meg skikkelig. Bestemor har sagt at man ikke skal sitte eller ligge på gresset før santhans, så det tør jeg ikke. Man skal ikke tulle med bestemødre! Så da ligger jeg meg heller på bordet. Heldigvis har fart lært det samme, så jeg fikk snart selskap. Som nederste bilde viser, er jeg fremdeles veldig inne i legegjerningen min. Far var nemlig syk, og da skrev jeg ut overdose hundekos. Det kurerer alt!

Ninjahund!