På Fanafjellet med jentene

Øs, pøs regnvær, men se ka det bryr oss. Når Mafian er på tur med jentene e det bare å vise frem sjarmen.

Gudfaren

De fleste har vel fått med seg at jeg er Gudfaren i Nordnesmafian. Og når man er det så gidder man rett og slett ikke holde noe lav profil. Untouchable er et ord som faller naturlig for meg. Og Anne-Birgitte og Haggis har virkelig forstått det, og i dag gitt meg et bevis som ikke er mulig å tilbakevise. Men når det er sagt: Do not ask me about my business… Do not ever ask me about my business!

PS! Det er lov å skrive den ut på glanset papir og henge den på gromplassen i stuen.

Nordnesmafian inntar Sulo!

Vi har nå utvidet til Sulo. Vi dro forrige fredag og kommer ikke tilbake før andre påskedag. 11 laaange dager uten halsbånd og kobbel. Digg!!! Og Haggis er med. Zhivago er litt bekymret for at han skal bli mer populær en han selv er, for Haggis stiller tross alt med noen dådyrøyne verden neppe har sett maken til. Hurra for påske!!! Og for tørrfisk, stekefisk, påskekyllinger og andre ting påskeharen ligger igjen.

Videoblogg

Kjører en link med videoblogg i dag. Nope. Ikke Tina og Bettina sin, men en fin liten film som Lindaen og Corrine har laget. Og for de spessielt oberservange så kan dere jo se på linken jeg har laget rett til hjemmesiden deres og. Anyways og alt det der: Klikke på bildet og se fine filmen, ellers får du pryl!