Bedtime!

Mother and father are some horrible night owls! They do not know the importance of having regular routines in everyday life. At eleven forty-five it´s bedtime. No exceptions! But no. Here it tends to drag out to five past and quarter past twelve. And I stand in front of the bedroom door as some idiot. Now it´s just a matter of time before I move to the couch at night!

Good night!
Good night!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

4 comments til “Bedtime!”


 • Comment from Emre

  Men godeste Zhivago, det er jo bare å åpne døra selv! Det gjør jeg hele tida – matmor låser alle dørene før hun går på jobb hvis jeg skal være alene hjemme. Løft labben og legg den på håndtaket til døra glir opp, så stikker du snuten inn og så går døra mer opp og du kan smyge gjennom. Easy peasy! ;-)
  Emre´s last [type] ..Friday Fugees

 • Comment from Corinne

  Kära Doktorn, jag också är ett fan av regelbundna rutiner. Om man har sagt att man ska gå till sängs vid tolv, ja då går man till sängs vid tolv.
  Öppna dörren själv? Nej, självklart, sånt der gjør man bara inte!

 • Comment from Tassen

  Usch ja, dette kjenner jeg til… Folka her i huset er helt umulige! Faktisk ofte de ikke er i seng før både 2 og 3 på natta, men da får man bare passe på å sove mere på dagtid når de likevel er på jobb. Kan jo ikke gå glipp av det som skjer når de er hjemme da!!!
  Tassen´s last [type] ..Vinterferie :-)


Få det ut: