Looong time

Yep, it’s been a long time since you heard from me. It’s not because I’m a lazy slob, but because I live with one! The secretary has simply been on strike! He has laid on the couch with posters and banners calling for more leisure and less work for more pay. So I had to starve him out. He has only had root beer since Christmas,and now he is so exhausted that he has given up. Haha! I, however, has done a lot of things. Among other things, I’ve been in bed with the mother, for that is what i like the best!

I love my mom!
I love my mom!

 

You and me mom, you and me!
You and me mom, you and me!

 


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

3 comments til “Looong time”


 • Comment from Tassen

  Godt å høre det ikke er du som er helt utslitt! Ser jo ut som om du har det i overkant bra rett og slett. Mammaer er best <3 Men kanskje du skulle prøve å få han sekretæren opp av sofaen og ut på tur, før dere råtner og blir tjukke som griser begge to? Det er snart vår, herlig turvær og mye å utforske. Kom igjen da!!!
  Tassen´s last [type] ..Gått glipp av noe gøy…

 • Comment from Linda

  Så bra med litt blogging etter gammelt!
  Irene og Doktoren er vel bare vakre sammen ;)

 • Comment from Emre

  Zhivago, my man! Så godt å se at du er tilbake! Du har vært savnet. Og vet du, jeg har funnet ei øy helt uten sau, hvor hunder kan løpe løse overalt og hele tida – gjett om det var stas? Jeg vurderer å opprette et slags underbruk av mafiaen deres, og den skal hete Øy-mafiaen. Foreløpige medlemmer er meg (trekkhund), Siko (jakthund) og Vegas (gjeterhund). Tre ukastrerte hanner som går veldig godt overens. Vi har garantert plass til en Gudfar i form av en ulvehund også, if need be.

  Jeg har ikke blogga det enda, men om du ikke protesterer – vi vil jo ikke ha strid med selveste Mafiaen! – så blir det nok en realitet snart. Jeg mener Vegas; hvor kult er ikke det navnet?!
  Emre´s last [type] ..Friday Fugees


Få det ut: