Saturday!!

Taking Haggis´ post from yesterday literally, and sleep  in today. When you read this, I have certainly not yet risen. Or maybe gone to bed again. It’s a hard life but someone has to live it. Glad it’s me! If you are one of the unfortunate who are up and have to work, changing diapers or any other hardships today, you should know this: I do not feel sorry for you, I sleep. And the one who sleeps sins not either, so it’s all perfect!

zzzzzzz

zzzzzzz


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

9 comments til “Saturday!!”


 • Comment from Maya

  Gu kor enig eg e! De som har dretne bleier i hus kan bare ha det så godt, for vi sover. Eneste fornuftige eg ska i dag e å følge min mor bort på polet. Ja eg kaller det fornuftig, for då vet et at eg får huset for meg sjøl i går. Party @ my crib 2nite ;-)
  Maya´s last [type] ..Munkisen

 • Comment from Ikaros

  Her borte er vi noen av de få som er “priviligerte” med de der bleiene, og den duften kunne vi värt uten, hua. Men det der lille rosa monsteret er faktiskt en vandrende gotteriautomat som gjerne deler, så aldrig så ont att det ikke er gott for noe.

 • Comment from Corinne

  Va himla mysiga sängkläder Doktorn har…

 • Comment from Emre

  Heldiggris. Jeg var fredsmegler og sykepleier, alt i ett! Det var ei strevsom helg, egentlig.
  Emre´s last [type] ..Da damene dro


Få det ut: