Sunday morning blues

On Sunday there is a dog show at Stord. At nine in the morning! At nine o’clock Sunday morning, I tend not to even thought of getting up. But that’s not the worst part. We have to get up at six o’clock to throw ourself in the car!  Is hard work to be a show dog! The only advantage this time is that I do not need to be groomed. Dad pulled me firmly in the late summer, so now I’ll be allowed to be shaggy and great, so the judge take a hike if he does not like me. But that won´t happen. Is impossible not to like me!

PS!  It´s not condoms my dad have on his fingers, but tortureinstruments. Wonder if he uses them on his own head also, as smooth and fine as it is …


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

8 comments til “Sunday morning blues”


 • Comment from Maya

  Det der nailer du! Tviler på det e nokken som utkonkurrerer stilige deg. Løkke te ;-)
  Maya´s last [type] ..Munkisen

  • Comment from Zhivago

   E egentlig enig. Og Corinne skal jo komme, så då må jo eg å dra, slik at ikkje nokken andre stjeler hun. De der andre hannhundene altså! Ingen respekt!

 • Comment from Emre

  Du ser en smule sjepisk ut, kompis, og det forstår jeg med de greiene han har på fingrene!

  …og utstilling? Hmh. Jeg stiller meg ut i stuevinduet hjemme hver dag, men det er ikke noe mas med det. Men coming to think of it; hvis du får god tilbakemelding kan det jo hende at du ikke alltid blir nekta adgang når det er springetid eller hva det heter?! Hmm…Muligheter, mann. Rise and shine :-)
  Emre´s last [type] ..Ny dame på døra

  • Comment from Zhivago

   Ser mulighetene. Absolutt! Men er mulighetene verd å stå opp før fuglene fiser? Verd å bytte mot lang frokost i sengen med mor og far? Kanskje… Jeg er jo så uskyldig må vite :)

   • Comment from Giacomo

    This article makes sense and makes for very iensrnetitg reading. This is unique and enlightening content. Thank you for sharing your expertise and views in this area. I truly enjoyed taking in all this information.

 • Comment from Tassen

  Er man fin så er man fin, sånn er det med den saken! Jeg er kjempefin (det sier ihvertfall mamma sånn ca tjue ganger hver dag!). Hundemamman min Pampy er jo International champion, så jeg burde sikkert vært på utstilling jeg også. Men egentlig så er jeg litt glad fordi mamma ikke gidder stille meg ut, for da kan jeg ha sportsklippet pels og løpe i skogen og på fjellet så masse jeg vil :-) Jaja, lykke til på søndag da kompis, gleder meg til å se premien din :-) ))
  Tassen´s last [type] ..Personlig trener…


Få det ut: