mine venner

Meta

Purk, purk sur agurk!

En skrelt nepe

En skrelt nepe

Jeg er valp. Og det er jeg med stil. Og en viktig del av stilen min nå for tiden er å se litt pjusk ut. Liksom litt tenåringsopprør, men istedetfor hanekam, piercing i nesen og hullete bukser så kjører jeg på å være langhåret. Deilig langhåret valpepels som står i alle retninger rundt meg. “I don`t care!”“Purk, purk sur agurk!” og “Samfunnet suger!” sier jeg liksom til alle som ser. Ikke helt sikker på hva jeg ikke bryr meg om eller hva som er gale med samfunnet eller griser, men det føles veldig riktig på det nåværende tidspunkt å ta et standpunkt.

Men så kommer menneskene mine inn og “tar ansvar”. De napper meg!!! De totalt uetiske dassene drar det fine håret mitt ut med røttene og fjerner alt jeg har samlet opp i løpet av syv måneder. Og så sitter de der, med de trill runde hårløse ansiktene sine, flirer og sier: Ååååå så pen du er… Jeg vil ikke være pen! Jeg vil være TØFF!! Og det værste er at far nuppet meg oppe på hodet. Og så tok han pause. Med det resultatet at jeg så ut som om jeg var skallet. Så ut som en gammel munk! Og så ler de av meg! Aaaaaaaaaaaaaaah!!!!!

Kan noen ringe Amnesty nå?????

Gi Kudos til denne saken!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>