mine venner

Meta

Vektklubb.org

Tenkte jeg skulle starte egen vektklubb. For oss som vokser :) For noen av oss som vokser vil jo vokse, og da er det greit med noen som tar ansvar og gir oss et ansikt utad. Og da blir det vel meg da.

Det er lenge siden jeg har hatt fredagsmåling. Og ennå lengre siden med bilder fra før og nå. Så hva er mer naturlig enn å rusle 5 måneder ned nostalgiens landevei? Her er uansett bilde av meg når jeg var 10 uker gammel. Da veide jeg hele 13 kilo!! Det er ganske mye det for en liten baby! Og så er det et bilde av meg i dag. 5 måneder senere. Litt utvikling?? Egentlig bare i kroppen. I hodet skal jeg altid være 10 uker, akkurat som far altid skal være 6 år. Men kroppen er blitt ca 52 kilo!!! Slå den dere!!

7mndr10 uker

Gi Kudos til denne saken!

5 comments to Vektklubb.org

 • Vargar

  Slå den??? Null problem!
  For fjorten dager siden, når jeg var like gammel som deg, da veide jeg 55 kg! Så det så! Men til ditt forsvar så er jo jeg finsk, og vi finner er jo ofte både litt mer breiskuldra og grovere i målet enn andre folk.

  Boff fra nord!

  Vargar´s last blog post..

  Quote

 • Vargar: Slå den??? Null problem!
  For fjorten dager siden, når jeg var like gammel som deg, da veide jeg 55 kg! Så det så! Men til ditt forsvar så er jo jeg finsk, og vi finner er jo ofte både litt mer breiskuldra og grovere i målet enn andre folk.
  Boff fra nord!Vargar´s last blog post.. #

  Shit! Jeg er jo valpenappet fra Sverige selv, så sikkert derfor jeg ikke er like stor som deg. Håper det Bergenske kostholdet får fart på meg! Nå spiser jeg kraftfor for alle penga til far og mor. Og grov i målet…hehe… vi bergensere er vel de eneste i landet som kan måle oss med dere oppe i nord ;)

  Quote

 • Ikaros

  Oj va du har blitt stor, nesten som din storebror
  med god mat der hjemme får dine foreldre deg bortskjemme
  du får fortsette å vokse på, så blir du stor som få.
  Men no kan eg fortelle deg herifra öster,

  Du veier som min SÖSTER!

  Quote

 • Malte

  Kroppen kommer utvecklas läänge men man blir inte mogen i skallen!
  Min matte tycker jag kan vara klumpig och en jättevalp, själv tycker jag att mina 72 kilo inte ska vara nåt problem för henne, hon får väl träna upp sig för att kuna orka ha mig i knä och ta emot mig när jag kommer dundrande!

  Quote

 • Ikaros: Oj va du har blitt stor, nesten som din storebror
  med god mat der hjemme får dine foreldre deg bortskjemme
  du får fortsette å vokse på, så blir du stor som få.
  Men no kan eg fortelle deg herifra öster,Du veier som min SÖSTER!

  Jobber hardt med å bli mer bortskjemt, men far sier at om jeg blir mer bortskjemt så blir det han som må sove på gulvet og jeg i sengen. Problemet der er vel at han ikke ser at det er drit urettferdig at det er omvendt i dag. Gleder meg til neste gang han reiser vekk og jeg er alene med mor. Da skal jeg få fikset det der! Ellers klager de over at jeg tisser som en jente. Ned i spagaten og fjern i blikket. Men som lege har jeg prøv å forklare de at det er viktig og for menn å sitte når de tisser, ellers får de ikke tømt blæren skikkelig. Og det er en av hovedårsakene til prostatakreft….

  Malte: Kroppen kommer utvecklas läänge men man blir inte mogen i skallen!
  Min matte tycker jag kan vara klumpig och en jättevalp, själv tycker jag att mina 72 kilo inte ska vara nåt problem för henne, hon får väl träna upp sig för att kuna orka ha mig i knä och ta emot mig när jag kommer dundrande!

  My kind of talk! De får bare sette i gang og trene. Jeg skal være valp til jeg sklir på et bananskall rett i graven!

  Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>