mine venner

Meta

Mor har bursdag!!!

moooooooooooorI dag har mor bursdag! Gjett om det skal feires da!!! Det blir sikkert både god mat og drikke, samt deilige kaker. SLAFS!!! Fikk skikkelig smaken på det hos bestemor. Så mye at jeg ikke gidder å spise maten min. Og tenk om det faller en kake på gulvet? I tillegg til den jeg forlanger å få rett i munnen fra bordet. Vil ha så mye kake at jeg drirrer!

Mor er forresten i dag blitt 212 hundeår. Hahahahahaaaaahahaha. Det er jo så gammelt at jeg ikke har lært å telle så langt en gang. Men hun holder seg godt, den gamle skrotten. Og i forhold til far så er hun jo en ungfole. hihi. Neida. Hun er så ung og pen at det halve kunne være nok. Blir hun penere nå så både jeg og far ta botox og få personlig trener både her og der.

Gi Kudos til denne saken!

2 comments to Mor har bursdag!!!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>