mine venner

Meta

Lobotomert Fille

Skilpadden Fille er blitt lobotomert. Jeg har ingen anelse om hvordan det skjedde. Vi bare lekte slik som gode venner gjør, og så: Vipps… No brains left. Nå håper jeg virkelig at mamma kan sakene sine med nål og tråd, for jeg skulket alle timene på doktorskolen som handlet om lobotomering og fiksing av det.

img_0137

Gi Kudos til denne saken!

2 comments to Lobotomert Fille

 • Anne-Sophie

  Ha ha ha! Fille har filler`n ikke bruk for no`n hjerne, har`n det ?
  Rent bortsett fra det; du ødelegger ganske mye. Ler!

  Anne-Sophie´s last blog post..Når jeg åpner kontorvinduet

  Quote

 • Anne-Sophie: Ha ha ha! Fille har filler`n ikke bruk for no`n hjerne, har`n det ?
  Rent bortsett fra det; du ødelegger ganske mye. Ler!Anne-Sophie´s last blog post..Når jeg åpner kontorvinduet #

  Han må jo ha hjerne, ellers er han så kjedelig når vi leker sammen. Er nemlig som oftest han som finner på de gale tingene som gjør at ting går i stykker. Ikke jeg. Får meg til å tenke på Sterk naken og biltyvene: Men hva med stakkers lille meg (Fille) da, skal ikke jeg få være glaaaaaaad?
  Min supre bror Jagger ødelegger faktisk mer. Han har knertet to sofaer og adidassene til moren sin. Bwuhaha. Han e kul ;)
  [img]http://www.bigsockskennel.dinstudio.se/files/200×150/001.JPG[/img]

  Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>