mine venner

Meta

DUMME MENNESKER!!!!!

img_0130Livet virker av og til så bra, men det er når man er høyest oppe man faller lengst! Fredagen passerte, og far glemte å klippe klørne mine. Jeg slapp å bli veid, og å bli stilt opp for å bli tatt bilde på. Det var bare lek og morro hele veien inn. Så kom lørdagen….

Først ble jeg børstet, så ble klørne klippet, så ble jeg trent (les spyttet pølsebiter i trynet på), deretter ble jeg bundet mens far vasket gulvet, og så ble jeg forlatt!!!! For mor og far, ja de skulle på fest. Er ikke jeg fest nok kanskje? Livet med meg er jo et evigvarende party! Men det øret var stengt lørdags kveld. Så der lå jeg, alene, en hel lørdag. Men jeg vet å underholde meg da, så jeg tisset to svære dammer bare på ren trass! Regner med at det setter en effektiv stopper for festhumøret til småslavene mine. Nå kommer riktignok ikke slike represalier helt uten bivirkninger, for pokker om ikke de tullingene stengte meg inne på soverommet mens de vasket gulvet 2 ganger for å få vekk lukten. Finnes det ikke lover mot frihetsberøvelse? Har noen nummeret til Amnesty? De ringer jo far hele tiden, så da må jo jeg kunne ringe de…. Dette her skal de få betale for!!!!

Oppfølging: Aaaaaaaaarghhhhh!!!!! Møkka far dro den lenger! Han dusjet meg! Utendørs!!! Har han ingen anelse om hvor sart jeg er? Og hvor ydmykende det er å bli vasket mens hele nabolaget ser på????? I morgen på valpekurset skal jeg kun svare med navn og militær rank på alt han sier! Dette skal hevnes!!!!!

Gi Kudos til denne saken!

6 comments to DUMME MENNESKER!!!!!

 • Superhue

  Amnesty sender kun brev og kort - kan ikke stoles på. Nei, her må du alliere deg med sterkere saker. Jeg tenker i retning Il, Kim Jong. Det er mannen sin det!

  Quote

 • Superhue: Amnesty sender kun brev og kort - kan ikke stoles på. Nei, her må du alliere deg med sterkere saker. Jeg tenker i retning Il, Kim Jong. Det er mannen sin det!

  Eneste som er sikkert er at uansett hvem jeg får tak i, må det og flere år med psykoterapi for å komme over denne dagen. Så det er vel en liten hevn i seg selv, de utgiftene det vil påføre far.

  Quote

 • tante Elin

  Uff, dusjing i all offentlighet er ikkje så bra for ei sart sjel som di. Men gu kor mjuk du vart! Og mjuk betyr meir kos på Zhivaaaaaago! Nussebussedussekosekosekose!!!!!

  Quote

 • tante Elin: Uff, dusjing i all offentlighet er ikkje så bra for ei sart sjel som di. Men gu kor mjuk du vart! Og mjuk betyr meir kos på Zhivaaaaaago! Nussebussedussekosekosekose!!!!!

  Ja. Du er inne på et viktig poeng der Elin. Jeg er deilig! Men ærlig talt. Er du ikke redd for at jeg skal bli litt femi når du snakker slik til meg? Far tvang meg til å se fotball i fire timer igår etter at vi var på besøk hos dere.

  Quote

 • kjell

  Dette er jo fantastisk kan virkelig huder blogge!!!!???

  Quote

 • kjell: Dette er jo fantastisk kan virkelig huder blogge!!!!???

  Halloen Kjell, og velkommen til siden. Det er utrolig hva vi hunder kan. Desverre er det parallelt utrolig med hva menneskene våre ikke får opp øynene for. Men det vil forandre seg så snart vi har fått verdensherredømme!!!

  Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>