mine venner

Meta

Prins Jagger og hans bassets

I dag har jeg bare et spørsmål til Prins Jagger, min kjære bror i Sverige. Han bor sammen med Basset Hounds, verdens visstnok nest tøffeste hunderase. Far har hatt to slike før, men nå har han jo kommet til fornuften og fått meg. Men Jagger: Kan de du bor med dette??? Far sine kunne ikke…. Men de kunne sitt, dekk og rull rundt. Rull rundt vil jeg aldri gidde å lære. Banna bein. Alle fire.

Gi Kudos til denne saken!

1 comment to Prins Jagger og hans bassets

  • Prins Jagger

    Hej bror Doktor Zhivago. Vilken fin skölpadda du också har, lika fin som Filip. Jo det går alldeles utmärkt att bo med Basset, jag bor med tre stycken en mamma och hennes två döttrar vi kommer bra överens. Dom ser UPP till mig hi hi. Nu får du hålla tummarna när jag ska på min första utställning och visa upp k..rringen hi hi. Är allt bra med dig brorsan. Visst är det kul att vi har blivit storebröder, oj oj vad vi ska lära dom mycket. Kram eller klem från din bror Prins Jagger

    Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>