mine venner

Meta

Storebror!!

k-kullen_dag_1Jeg har blitt storebror! Lille meg. Er det ikke kult? Til to fantastisk pene små jenter. Jeg gleder meg slik til å lære de opp i å tigge og snurre mennesker rundt lillefingen. Jeg har mye erfaring der selv, så kan ikke se at de vil komme dårlig ut om jeg slipper til. Og å lære de å drikke av do, ta livet av tøybamser og tømme lommene til menneskene. Dette blir sååååå stilig! Akkurat nå må de riktignok sove en stund hos gammelmatte på Ascendings (som jeg og har stjålet bilde fra). De er jo bare 1 dag gamle, men bare vent….

Gi Kudos til denne saken!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>