mine venner

Meta

Nestun og lekemangel

cimg5078I dag har jeg vært på Nestun. Far sier at det bare er et hull i veien som noen burde asfaltere over og slette fra historiebøkene. Men han skal nå altid være så ekstrem når det er noe han ikke syns er pent nok (jammen glad jeg er vakker).  Men! Og da er det et stort men, de pusser jo opp hele plassen, så bedre vil det bli. Og så får de bybane. Det er jo bra. Det som skuffet mest var derimot at jeg ikke fant noen bra butikk som solgte voffseleker. Og jeg trenger jo fler. Kan fremdeles se stuegulvet vårt hjemme.

Nå går jeg for lut og kaldt vann. Far sitter og ser treningskamp med Brann på nettet, og så pakker han før han drar imorgen. Og mor bare jobber. Så vidt jeg klarte å grine meg ut for å gå på do i parken. Det er litt av et hundeliv, men jeg er positiv! Hurra!!!

Gi Kudos til denne saken!

3 comments to Nestun og lekemangel

 • Ikaros

  Tjena brorsan!
  E din far like sur som min etter förste omgang.
  Han får vel kompensere deg etter kampen. Kanske en tur på Flöien.

  Quote

 • Ikaros: Tjena brorsan!
  E din far like sur som min etter förste omgang.
  Han får vel kompensere deg etter kampen. Kanske entur på Flöien.

  Han er ikke sur, han er oppgitt, skuffet og vurderer å henfalle til drikke og tårer. Tror det blir en veeeldig lang sesong. Men som han sier: Det er nå vi skal blø for drakten! Og husk treningskampene før gullsesongen. De var tragiske de og. Når han kommer hjem fra Island har han sagt at jeg skal få egen branndrakt! Det blir kult!

  Quote

 • Ikaros

  Du får se på terminlisten, så kanske du kan reise med han till en östlandskamp, der vi kan ses. jeg fixer barnevakter under kampen for de som behöver det. (vi eller våre fedre).

  Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Du kan legge til bilder fra nettet ved å klikke her.