mine venner

Meta

Bamsemorderen strikes again

Nok en død nalle

I dag har mor støvsugd i evigheter for å få opp alle smulene etter det store beinet mitt. Skal si det griser. Tror nesten at menneskene angrer på at det kom i hus. Men er vel ikke mitt problem at de ikke tenker gjennom ting før de gjennomfører dem? Forresten så tror jeg de hadde kjøpt det uansett, for de vil jo bare mitt beste. Er i alle fall det de sier. Etter at mor hadde støvsugd så lekte hun sykepleier, og etter mine innstrukser fikk hun lov til å sy sammen alle sårene til min favoritt-nalle. Det var visst litt av en jobb, for den hadde fått gjennomgå ann mass av tennene mine. Mor brukte en halv time på å sy, jeg et halvt minutt på å maltraktere den til det absolutt ugjennkjennelige. Jeg er best! Og mor må støvsuge igjen. Knis. Er forresten veldig imponert over hvor mye ugang disse voksentennene mine kan gjøre på kort tid. Må prøve å teste de litt mer ut…..
Gi Kudos til denne saken!

1 comment to Bamsemorderen strikes again

  • Superhue

    Gratulerer med ny side og greier!!
    Østlendingen imponeres mer og mer over god-bloggen du holder. Gleder med til boken kommer;)
    Stand on!

    Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Du kan legge til bilder fra nettet ved å klikke her.