mine venner

Meta

En kvise på nesen er en menneskelig ting

img_0105Men jeg er en hund. Og har fått verdens største kvise på nesen. Ser helt kriminelt ut. Jeg, vakre meg, en kvise på nesen! Ser ut som en fjortis med pubisbart og tyggegummikjever, snowjoggers og remapose som står og henger utenfor den lokale kiosken mens jeg bjeffer ulumskheter og slibrigheter til småripset som går forbi. Og ingen frekke kommentarer om at det er slik jeg er takk! Har ikke moped engang. Og far prøvde å skvise den ut… iiiik og hyyyyyyyyyyl!!! Terror!!! Nå skal jeg gå og dyppe hodet i clerasil. Det reklamerer de for på TV, så da må det være bra!
Gi Kudos til denne saken!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Du kan legge til bilder fra nettet ved å klikke her.