mine venner

Meta

Mobbeofferets hevn

Doffen og Bestefar

Doffen og Bestefar

Doffen e en igle! En sleip liten ertekrok! Her kommer jeg på besøk til bestissene og han, og alt er bare rosenrødt. Og vi leker og koser oss, spiser snop og fillerister alle teppene i hele huset. Så blir han lei. Og det er greit nok det, for jeg kan kose med bestefar jeg. Men da kommer den eitelen og briefer med det ene beinet etter det andre. Bare for å hisse meg opp. Og ikke vil han dele! Og slettes ikke leke! Hva skal jeg gjøre da? Når jeg prøver å være grei så bare kjefter han. Dette er mobbing! Valpemobbing! Som i: Ikke snilt gjort! Heldigvis så er han såpass vimsete at han glemmer beinene sine, og et stort bein for en cairn terrier er bare nok til å fylle tomrommet i tannen min. Så jeg etterlot meg hele huset klinisk renset for tyggebein. Hevnen er søøøøøt. Hihihi.
Gi Kudos til denne saken!

6 comments to Mobbeofferets hevn

 • Daxán

  Herlig! Det var til pass for cairne-karen, det :-)
  Jeg har noen tyggebein liggende strødd rundt i huset. Du kunne komme og rydde for jeg er ikke egentlig så glad i dem. Liker bedre de der hvite beinene - eller enda bedre: ekte tørka ånklie storfelår med en god dose tørka kjøtt på. Nammenam! Det varer lenge for en som fysisk sett ikke er like stor som deg - selv om jeg nok har et like stort selvbilde :-D

  Quote

 • Steike du må ha snill pappa! Storfelår? Viste ikkje at vi hunder kunne få slikt engang! DER fikk jeg meg et knekk i selvbildet. Tenk å ha så snill pappa…

  Quote

 • Ikaros

  Eg sier bare kjusa deg, eg får knappt smake når vi får hem oksebein (pappas kollega e slaktare også) den der storesösteren min stjeler alle beinene og ligger å passer på de. Så mamma får gå ut till oss i hagen ibland og stjele de tillbake till meg. Eg e jo sååååå snill.
  Kram från storebrorsan.

  Quote

 • Storesøstre må være noe herk! Det sier min mor og.

  Quote

 • Bloggild

  Eg såg en Basset hound som fikk et storfelår en gang. Den ble redd, og gikk i en krok og gjemte seg…

  Quote

 • Bloggild: Eg såg en Basset hound som fikk et storfelår en gang. Den ble redd, og gikk i en krok og gjemte seg…

  Far sier at Plutoen bare trengte litt tid til å bli vant med at det fantes bein som var større enn han.pluto-300×225.jpg

  Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Du kan legge til bilder fra nettet ved å klikke her.