mine venner

Meta

Ut på tur aldri sur

Eg e uuutsliiiit. Mor og far bestemte seg for at vi måtte gå søndagstur, og at siden jeg aldri hadde vært på Fløyen, så skulle det være full pakke. Så da var det bare å ta på seg godsiden og labbe avgårde. Heldigvis fikk jeg ta Fløybanen opp. Menneskene sa at det var for at jeg skulle bli ekte bergenser og ha litt miljøtrening, men jeg tror egentlig bare at de er alt for dårlig trent til å orke å gå opp. Og da er det alltid kjekt å ha en valp å skylde på. Mennesker altså! På veien opp prumpet jeg mye, for det var litt skummelt, men ingen sa noe vi forstod, for alle andre var italienere eller noe. Far og mor snakket og mye om utsikten. Jada og god bedring! Vi bor i Bergen!!! Så ikke en dritt! Men det var gøy da. Løp og lekte og det var glatt og far svettet og mor vaklet og jeg hadde fire bein som var overalt. Jeg er jo som en konge. Hører du det Prins Jagger? Jeg er som en konge rundt disse fjompenissene på to bein :)

posering floybanen

Gi Kudos til denne saken!

2 comments to Ut på tur aldri sur

  • Daxán

    Jeg har også vært en tur oppe på Fløyen. I forfjor var daxepappa og onkel Geir og jeg på tur dit. Rusla en hel ettermiddag. Det er jo mye lengre for meg enn deg siden jeg har så mye kortere bein enn det du har. Men jeg gikk og gikk. Og du verden som jeg koste meg oppe på flotte Fløyen!

    Quote

  • Vet ikke hvor flott det var jeg. Var så tåke at jeg såvidt fant godbitene de holdt forran nesen min. Men det er alltid gøy å løpe rundt og være busig ;)

    Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Du kan legge til bilder fra nettet ved å klikke her.