mine venner

Meta

Skitten nytelse

Det er faktisk et par ting jeg undres over, selv om jeg nå er blitt hele seks menneskemåneder. Og det er ting som er gode. Hva er det som gjør de så gode? Og spennende? Som kjøkkenbenken? Den er bare så sinnsykt spennende, men jeg har aldri funnet noe der.  Og sluken i dusjen? Kan grave der i evigheter, men aldri funnet noe der. (heldigvis, far.mrk.) Det er mye å undres over. Så jeg har laget en liste. Det er topp ti over spennende ting, ting som gir meg stor nytelse men intet utbytte. Kun en følelse av utilfredshet. Dette er jo bare min liste, så kan du får gi et ord syns noe mer burde vært på listen. Men dette er min liste idag. Kanskje ikke imorgen…Vokt toalettet

 1. Far sine skitne truser og sokker.
 2. Mor sine skitne truser, sokker og BH-er.
 3. Sluken i dusjen.
 4. Mor sine pulsvarmere.
 5. Alle damevesker.
 6. Fugler.
 7. Fler av far sine skitne truser.
 8. Råtne fiskelik i fjæren.
 9. Bosspannet.
 10. Papirene på Onkel Arild sitt skrivebord.

Gi Kudos til denne saken!

2 comments to Skitten nytelse

 • Ikaros

  Visst är det facinerande med sånne der objekt som som man aldrig riktig kan få noe ut av, men bruker din far “truser”
  det gör ikke min.
  Sjöl så består min liste av foruten pappa sine undikker, finner bare hannes av en eller annen merkelig grund, foräldrenes strömper fuglene i hagen, elgene og rådyrene precis utenfor hagen, fasanene, sporene etter hjort villsvin og ulv når vi går på tur. Og selvfölgelig naboen sine katter. De har pappa sagt eg får ta om eg vill men eg vet ikkje helt om eg vill “les, törr”

  Quote

 • Far har en slik greie om at han er litt finere enn folk flest, og velger derfor å bruke ordet truser i det offentlige rom. Mor sier at hun hadde satt pris på om han brukte noe i det hele tatt litt oftere. Jeg og, for da hadde bytteutbytte blitt større.
  Bestemor hadde en hund som var litt drøy i leken med nabikattene. Det syns bestefar var kjempebra, helt til det lå en halv katt på trappen en morgen. Da syns bestemor det var så utidig at Sofie ikke fikk gå løs mer.
  Mennesker altså.

  Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Du kan legge til bilder fra nettet ved å klikke her.