Tåkefyrsten

slik er jeg blitt

slik er jeg blitt

Jeg har fått ny mat. Og den er ekstremt god! Er faktisk så god at jeg bare vil ha mer, og tilbringer en god del tid på kjøkkenet ved siden av matdunken min mens jeg piper. Det er et slikt “kraftfor” for veldig aktive karer, og det passer jo utmerket. Jeg er nemlig veldig aktiv, har både lekegris, bein og mange andre leker jeg skal pryle, samt banke både mor og far. Men det er et problem. Ikke for meg riktignok, men i følge mor og far et stort problem. Jeg sliter med flatilens. Det er faktisk så gale at det er bedre innemiljø i et hvilket som helst middels fjøs med under middels renslighet. Og av den grunn er det heller ikke mulig å publisere et eget bilde av meg idag. Kamera funker ikke gjennom tåken! Men det vil vel gå over, så mor og far: God helg!
Gi Kudos til denne saken!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>