Kommunelegen

cimg4895

Jeg har fått en litt utidig tilbakemelding på hjemmesiden min. Hun sa, og helt ordrett var det: Det ser ut som hjemmesiden til en legetjeneste hos kommunen. Hva i all verden skal det bety??? Jeg er vel ikke noen alminnelig kommunelege? Ser jeg ut som om jeg har fastlegepasienter og statsstøtte opp etter de myke valpeørene? Og et skittent kommunalt kontor med venyliumsgulv og kalde instrumenter?
Jeg er rystet!!! Og indignert!! Jeg er en stilfull privatpraktiserende lege som kun jobber med et utsøkt knippe pasienter siden jeg har et opprinnelig ektefølt kall til å hjelpe menneskebarna mine. Og hovedarbeidet mitt legges i små poetiske tekster, som jeg nok en dag vil få publisert! Så for å få en slutt på disse ondsinnede ordspill og tarvelige kommentarer som svirrer rundt: Er jeg redusert til en statsnisse? Kan noen fortelle meg hvor landet egentlig ligger? Jeg tar imot alle innspill, og lover å henge ut færrest mulig av de jeg er uenig med. Æresord!
Gi Kudos til denne saken!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>