fan klubb

Meta

Spørsmål om bilkjøring

Prinsen på tronen

Prinsen på tronen

Doktoren gjør feil!!! Jeg har blandet sammen Jagger og James! Slik kan det gå når man har storfamile. Ikke lett å holde orden på alle hunderumpene når man ikke kan snuse på dem… Jeg beklager på det sterkeste! Men svaret på spørsmålet lar jeg stå! For og James er av kongelig herkomst, og fortjener all den respekt som følger med vår edle rase og skjønnhet!

I dag har jeg fått et spørsmål fra en trofast leser som omhandler noe svært mange av oss hunder er opptatt av. Bilkjøring. Og om hvordan å komme gjennom det med både, stil, verdighet og livet i behold. Spørsmålet er fra Prins Jagger (James! far mrk), som skal bli konge når han blir stor. Han er forøvrig min høyt elskede bror.

Spørsmål: Käre bror! Jag har ett problem du kanske kan hjälpa mig med. Min matte har underliga saker för sig när vi ska åka bil. Förut har hon alltid lyft in mig i bilen, först framänden och sen baken, det har fungerat jättebra tycker jag. Men nu kryper hon in själv först och lurar mig med godis så jag måste gå in SJÄLV, har du hört på maken? Du kanske vet vad jag ska göra så hon lyfter in mig igen, jag tycker det var lättast så.
James

Doktoren svarer: Dette er et ømt tema. Og jeg er ikke sikker på at du vil like alle svarene. Først og fremst må jeg bare si at din mor her viser sleipe, utspekulerte og heldigvis for deg lite flatterende bilder av seg selv oppe i hodet mitt. Ligger hun inne i bilen og prøver å lokke en prins med en liten godis? Mennesker er noe spesielle til tider! Selv har jeg blitt tvunget med trussler om lynnedslag og bytterett på valper til å gå inn i bilen selv fra vi var 4 måneder gamle. Da sa mor stop! Møkkamor! Så nå når jeg ser at de lukker opp bakluken på bilen springer jeg alt jeg kan i en annen retning. Hihi. Det er veldig effektivt. Og ekstremt morro når far løper etter. Har fått et par fine turer på den måten der! Helt til han tar meg igjen da…. surpompen. Da skal han være så pedagogisk så “Det hjelper ikke stikke av vet du lille venn…. hvem skal mate deg om du kommer bort… har du ikke lyst at mor og far skal være stolte av deg?” og en hel del annet tullball som går inn det øret og rikosjerer rett ut igjen samme veien. Hadde klart meg helt utmerket på egenhånd kun ved hjelp av min uimotståelige sjarme og maskuline utstråling! Prøv det brorsan, hjelper i alle fall på humøret ditt!

Ellers er det en helt innlysende ting som slår meg når jeg leser spørsmålet ditt. Du skal bli konge! Og hun jobber jo helt klart i hoffet ditt. Ellers hadde hun jo ikke jobbet og slavet for deg hele dagen. Så det er vel bare naturlig, for ikke så selvfølgelig, at hun løfter deg inn i bilen? En prins skal etter min mening bæres på gullstol, og om hun ikke gidder det så er å løfte deg inn i bilen det minste hun kan gjøre syns jeg. Stå på krava!!! Og la meg få vite hvordan det går :)

Gi Kudos til denne saken!

2 comments to Spørsmål om bilkjøring

 • Broder James

  Du är förlåten käre bror!
  Någon prins är jag inte , men väl James Bond eller enligt en del vänner till matte, James Dean, supersnygg ung rebell. Men idag heter jag tydligen Demolition Man. En pytteliten bit av soffan hade hamnat i min mun, det var säkert den där Jönsson (som jag bor ihop med) som ville sätta dit mig, ska knycka hans tuggben som hämnd.
  Tack för tipset,nästa gång det ska åkas bil sticker jag,finns alltid någonstans jag kan gömma mig,hos grannens tjurar kanske, dit går INTE matte.
  Vi får ses över en martini nån gång, shaken not stirred !

  Quote

 • Broder James: Du är förlåten käre bror!
  Någon prins är jag inte , men väl James Bond eller enligt en del vänner till matte, James Dean, supersnygg ung rebell. Men idag heter jag tydligen Demolition Man. En pytteliten bit av soffan hade hamnat i min mun, det var säkert den där Jönsson (som jag bor ihop med) som ville sätta dit mig, ska knycka hans tuggben som hämnd.
  Tack för tipset,nästa gång det ska åkas bil sticker jag,finns alltid någonstans jag kan gömma mig,hos grannens tjurar kanske, dit går INTE matte.
  Vi får ses över en martini nån gång, shaken not stirred !

  Jeg er med på å shake istedet for å røre! Og det e så tyyypisk at andre stapper ting inn i munnen på deg for å slippe billig unna selv! Selv er jeg veldig mot slik oppførsel. Om man først har herpet noe så syns jeg en del av glansen forsvinner om man ikke får all oppmerksomheten som er rundt herpingen, og den negative. For det er bedre med negativ oppmerksomhet enn ingen oppmerksomhet!

  Quote

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>