Sløyfer og sånt

Jeg sier som Hermann Friele: – Det ligger ikke for oss Bergensere å skryte. Vi bare sier det som det er.

Vel, i helgen var det tid for å gå i ringen på alvor. Mot de store guttene. De som gjør mor mo i knærne og skjelven i stemmen. Selv om hun sier jeg er den vakreste og skjønneste, har jeg jo skjønt forskjellen på å komme først og å måtte gå ut av ringen med halen mellom bena. Men i helgen dro jeg på meg mitt aller vakreste glis og sjarmerte den Italienske dommeren i senk. Riktignok likte han en som het Pavarotti bedre, men han ga meg ett stort CERT og reserve-CACIB, som jeg har skjønt er ganske bra. Familien min gir meg ihvertfall masse godsaker og har begynt å kalle meg cert-hunden og sånt, så jeg tror de var fornøyd.

Fornøyd mor og storebror, men jeg synes nok pokalen var ganske puslete.


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

3 comments til “Sløyfer og sånt”


 • Comment from Linda

  Haggis! Du overrasker stadig og vi er bare imponert over deg!! Best når det gjelder!!!! Stort grattis til et stort Cert!!!

 • Comment from bigdogzola

  Congratualtions! Heehee…well done! Yes it can be a bit scary in a show. You’re right the trophy is a little wimpy- humpf!… nevermind…maybe your big brother could use it as an egg cup for soft boiled eggs..xxx
  bigdogzola´s last [type] ..Happy Birthday Zola & Toffee

 • Comment from Emre

  Grattis, Haggis! Jeg får ikke stille i det hele tatt siden jeg er en blandingshund og ikke godkjent av NKK, men who cares? Jeg er jo finest i verden uansett, sies det. Så da så.
  Emre´s last [type] ..Endelig er ventetida over


Få det ut: