Vårstemning

Det er så sinnsykt deilig! Jeg bor i en by med 250 dager med regn hvert år, så når våren endelig kommer er det fest! Og for en fest! Bare siste to ukene har jeg sett to sommerfugler, krokus og snøklokker, gjess og toppen av kransekaken: Pelle Pinnsvin! Han er kul han, der han tasser rundt med den tykke rumpen sin! Og i dag var det bare perfekt når NordnesMafian inntok skjærene på Hjellestad sammen med deilige Corinne og snertne Woobie Doobie. Det var faktisk så bra i solen at jeg måtte legge meg ned en stund og bare nyte det. Våren 2012 blir bra!

Springtime

Springtime


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

8 comments til “Vårstemning”


 • Comment from Tassen

  Flott bilde, og “kjekken” storkoser seg og nyter livet… Sånn skal det være :-) Ha en fortsatt herlig vår!!!
  Tassen´s last [type] ..Godlukt???

 • Comment from Corinne

  Tack for en himla fin promenad!!

 • Comment from Honey the Great Dane

  What a fantastic shot, Zhivago!! Absolutely beautiful! And look at that sky!!

 • Comment from bigdogzola

  Great that Spring time and warmer weather has arrived. My Standard Poodle friend Cleo is going to have a long holiday in the Norwegian forests this summer – I have sent her the link to your blog so her family can look at your super pictures. I like this photo of you – you look like you are at one with nature and your surroundings xxx
  bigdogzola´s last [type] ..Back in France

 • Comment from Emre

  Våren ligger foran skjema her i byen også, men det virker ikke som om været klarer å bestemme seg helt. Jeg vil naturlig nok helst ha sne, men når den uteblir og forsvinner før den lander på bakken, kan vi like gjerne få vår. Som hos dere.

  Kan du sende litt oppover?
  Emre´s last [type] ..Kystens vaktbikkje


Få det ut: