Irsk veskehund

Som tidligere sagt: jeg har ikke lagt på latsiden selv om jeg ikke har lagt på websiden i det siste. Jeg har solt meg i kjendislys, og ragget rundt og høstet beundring for mine litterære genistreker. Som selvfølgelig er publisert i ulvehunden. Så her er ennå en artikkel fra Republikken Nordnes store sønn: Irsk Veskehund!

Trykk for artikkelen

Trykk for artikkelen


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

3 comments til “Irsk veskehund”


  • Comment from Tassen

    Oisann, kjendishunden har slått til igjen ser jeg, skikkelig PR-kåt er du, hehe…. Veskehund du liksom… Morsom artikkel da kjekken!
    Tassen´s last [type] ..Gule bustehoder…

  • Comment from Corinne

    Så stark doktorn är!! En riktig muskel paket ;)


Få det ut: