Lenge siden

Jepp, det er lenge siden dere har hørt fra meg. Det er ikke fordi jeg er en latsabb altså, men fordi jeg bor med en! Sekretæren har rett og slett vært i streik! Han har lagt på sofaen med plakater og bannere med krav om mer fritid og mindre arbeid til mer lønn. Så jeg har vært nødt til å sulte han ut. Han har kun fått vørterøl siden jul, og nå er han såpass utslitt at han har gitt opp. Haha! Jeg derimot har gjort mye jeg. Blandt annet har jeg lagt i sengen med mor, for det liker jeg aller best!

I love my mom!

I love my mom!

 

You and me mom, you and me!

You and me mom, you and me!


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

3 comments til “Lenge siden”


 • Comment from Tassen

  Godt å høre det ikke er du som er helt utslitt! Ser jo ut som om du har det i overkant bra rett og slett. Mammaer er best <3 Men kanskje du skulle prøve å få han sekretæren opp av sofaen og ut på tur, før dere råtner og blir tjukke som griser begge to? Det er snart vår, herlig turvær og mye å utforske. Kom igjen da!!!
  Tassen´s last [type] ..Gått glipp av noe gøy…

 • Comment from Linda

  Så bra med litt blogging etter gammelt!
  Irene og Doktoren er vel bare vakre sammen ;)

 • Comment from Emre

  Zhivago, my man! Så godt å se at du er tilbake! Du har vært savnet. Og vet du, jeg har funnet ei øy helt uten sau, hvor hunder kan løpe løse overalt og hele tida – gjett om det var stas? Jeg vurderer å opprette et slags underbruk av mafiaen deres, og den skal hete Øy-mafiaen. Foreløpige medlemmer er meg (trekkhund), Siko (jakthund) og Vegas (gjeterhund). Tre ukastrerte hanner som går veldig godt overens. Vi har garantert plass til en Gudfar i form av en ulvehund også, if need be.

  Jeg har ikke blogga det enda, men om du ikke protesterer – vi vil jo ikke ha strid med selveste Mafiaen! – så blir det nok en realitet snart. Jeg mener Vegas; hvor kult er ikke det navnet?!
  Emre´s last [type] ..Friday Fugees


Få det ut: