Gleeeder meeeeg!!!

Jeg gleder meg slik til jul at jeg holder på å gå ut av mitt gode skinn. Dette blir jo den første skikkelige julen min! Og første i Norge, og det er jo her julenissen bor og. Så kommer Zhivago for å bo hos meg i 12 dager. Og så gaver. Og mat. Og mamma har sagt at hun skal ta inn et tre og pynte det skikkelig slik at vi får en utrolig praktisk innedo!!! Hvorfor er det ikke jul hver dag? Gleder meg sinnsykt!!!

Aslan?

Aslan


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

2 comments til “Gleeeder meeeeg!!!”


  • Comment from Emre

    Zhivago i 12 dager? Og jul og innedo? Heldige du, Haggis. Jeg får Mia hit i 10 dager, men den innedoen er jeg usikker på fortsatt. Til gjengjeld har matmor lovet at hun skal jule meg eller noe sånt, så det blir juling her i huset også!
    Emre´s last [type] ..Julekoloni ftw!

  • Comment from bigdogzola

    Haha Haggis – hope you have a lovely 1st Xmas in Norway – look out for Santa but try not to pee on the tree!
    bigdogzola´s last [type] ..Golden Toffee’s Xmas Groovin’!


Få det ut: