Endelig suksess!

Ha! Tror dere ikke jeg klarte å snike meg inn på forsiden av BA i dag? Selvfølgelig. Jeg er jo tross at nestleder i NordnesMafiaen. Værste er at denne journalisten løy og sa han skulle intervje sjefene på bruket, men det var jo selvsagt bare for å ta bilder av meg!!!

Finner du meg?

Finner du meg?


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

2 comments til “Endelig suksess!”


  • Comment from Tassen

    Her er det sikkert ikke snakk om noen “linselus” nei, men en ekte rikskjendis på forsiden av BA, så bare begynn å øv på å skrive autografer med de digre potene dine ;-)
    Tassen´s last [type] ..Hundekjeks…

  • Comment from Linda

    Syns jeg ser Morten uansett hvilket blad eller avis jeg åpner for tiden!!?


Få det ut: