Var ikkje meg!!!!

De sier at det er meg. For det er spist av kaken. Og det er ingen spor etter kakespade. Og siden jeg ikke har tomler så er det derfor meg. Skandale! Jeg ville da ikke gjort det på den måten der! Hadde jeg stjålet kake hadde det ikke vært en smule igjen! Ikke en! Forlanger derfor full gjennomgang av mageinnholdet til alle husets medlemmer. Dette er justismord! Raaaap!!!

Wasn´t me!!!!

Wasn´t me!!!!


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

2 comments til “Var ikkje meg!!!!”


  • Comment from Troja

    Eg støttar deg fullt ut. Eg får åg alltid skylden i sånne tilfællar. Stigmatisering!
    Troja´s last [type] ..ADHD

  • Comment from Mathias

    The remains on the table suggest that anyone here was disturbed ..


Få det ut: