Opp og ned

YES! Utstilling, og NordnesMafiaen er klar. I alle fall hundene og menneskene til Haggis. Zhivago sine mennesker var “opptatt” på annet hold. Typisk! Men resten av oss var oppe i otta for å ta Stord med storm. Og det gikk som det måtte gå. Zhivago ble diskvalifisert og Haggis fikk CK! Hurra! Da eier vi både bukten og begge endene! I alle fall slik vi ser det. Det beste var at vi begge fikk høre at vi var veldig maskuline. Men det viste vi jo. Ellers var Haggis pjuske luske deilig, mens Zhivago hadde en tannkjøttsbetennelse. Det kan man få når man er på lavkarbodiett og ikke spiser grønnsakene sine. Hurra for oss!!! Og mest for Haggis i dag!

Boooooored!!!!

Boooooored!!!!
Picture 1 of 5


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

6 comments til “Opp og ned”


 • Comment from Tassen

  Ooops! Grattis til deg da Haggis (selv om du godt kunne hatt litt medfølelse med gudfaren!). Stakkars Zhivago, tannkjøttbetennelse er ikkeno’ å spøke med, det vet jeg alt om :( God bedring, og pass på å ikke sovne hos dyrlegen for da våkner du med tenner i manko!!!
  Tassen´s last [type] ..Rundkast…

  • Comment from Zhivago

   Shit!!!! Ikke f om jeg drar til nokke tannpiner om de fjerner nokke! Då går eg heller på bar å prøver å desifinsere det! Banna bein!!

 • Comment from Maya

  EEEEEHHHH….disket? Har det klikket for de? Va fanken ikkje tennene dine du sku stille ut. E jo bodyen som teller, og det e jo ikkje uten grunn at du blir kalt GUDfaren. Neste gang hadde eg dritte i hele greiene, for det e tydeligvis gnomer som e i panelet.

  HÆÆÆREGUUU!
  Maya´s last [type] ..Røssell- helg

  • Comment from Zhivago

   Du har nettopp kommet opp som nummer en på stalker listen min! Og alt du sier er rett! De kan brenne! Og det værste er at nå ligger mor og far og pusser på tannen min i tide og utide. Det er en kommunistisk løgn at leverposteismaktannkrem er gode greier. LØGN!!!

 • Comment from Emre

  Hurra for Haggis! Og Zhivago; er det ikke litt vondt med betennelse? Du må si til folkene at de har svikta sitt oppdrag; noe av det beste for hundetannhelsa er nemlig å gnage, for eksempel på bein. Av typen elg eller hva som helst, men gjerne elg. Skal jeg sende noen nedover? Kan knyte dem til hjulfestet på et av flyene som suser forbi her flere ganger om dagen, hvis du vil?
  Emre´s last [type] ..Da damene dro

  • Comment from Zhivago

   Bare send! Er tydelig at dentastix, griseører, grisehaler, struper, oksepeniser, storfeknokler og tørrfisk ikke er godt nok. Så bare pøs på ;) Forbanna irriterende. Far pusser tennene mine to ganger for dagen nå. og jeg sier deg, det er faen ikke fett når han kommer med tannbørsten, jeg sier deg, leverposteitannkrem smaker GEIR!


Få det ut: