Hettefolket

I dag tenkte jeg at jeg skulle være litt ekstra sprelsk og prøve meg på et ordspill. For hood betyr jo både hette og nabolag på engelsk. Smart ikke sant? At jeg har plukket opp den altså? En annen ting som og er ganske smart er å ha pels, for da slipper man å se teit ut in tha hood! Haha! Det bare renner ut av meg som perler på en snor! Aaaah! Jeg er god!
Mama in tha hood

Mama in tha hood

Papa in tha hood

Papa in tha hood


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

2 comments til “Hettefolket”


  • Comment from Emre

    You gotta cool hood, man! Zhivago, skulle du ikke hatt deg en hettegenser eller noe? :lol: Nei, jeg tenkte meg egentlig det.
    Emre´s last [type] ..Da damene dro

    • Comment from Zhivago

      Prøvde faktisk en av far sine. Mye bal å få den på. Og måtte klippe den av :P Bilde vil helt sikkert komme.


Få det ut: