Lørdag!!

Tar Haggis sin post fra i går på ordet, og sover lenge i dag. Når du leser dette har jeg sikkert ennå ikke stått opp. Eller kanskje gått og lagt meg igjen. Det er et hardt liv, men noen må jo leve det. Glad det er meg! Om du er en av de uheldige som er oppe og må jobbe, skifte bleier eller noe annet slit i dag, så skal du vite dette: Jeg syns ikke synd på deg, for jeg sover. Og den som sover synder jo ikke heller, så da er jo alt perfekt!

zzzzzzz

zzzzzzz


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

9 comments til “Lørdag!!”


 • Comment from Maya

  Gu kor enig eg e! De som har dretne bleier i hus kan bare ha det så godt, for vi sover. Eneste fornuftige eg ska i dag e å følge min mor bort på polet. Ja eg kaller det fornuftig, for då vet et at eg får huset for meg sjøl i går. Party @ my crib 2nite ;-)
  Maya´s last [type] ..Munkisen

  • Comment from Maya

   I går…i kveld mener eg seff. E så trøtt…Zzzz
   Maya´s last [type] ..Munkisen

   • Comment from Zhivago

    Stakkars Maya! Holdt mor deg oppe i hele natt med skriking og skråling? Og nå må du på polet igjen? Kjenner lusa på gangen. Her e eg ikkje ute av sengen engang ennå.

  • Comment from Zhivago

   Aaaaaaaaaah! Polet :)

 • Comment from Ikaros

  Her borte er vi noen av de få som er “priviligerte” med de der bleiene, og den duften kunne vi värt uten, hua. Men det der lille rosa monsteret er faktiskt en vandrende gotteriautomat som gjerne deler, så aldrig så ont att det ikke er gott for noe.

 • Comment from Corinne

  Va himla mysiga sängkläder Doktorn har…

 • Comment from Emre

  Heldiggris. Jeg var fredsmegler og sykepleier, alt i ett! Det var ei strevsom helg, egentlig.
  Emre´s last [type] ..Da damene dro

  • Comment from Zhivago

   Eg ska på Sulo i helgen. Du får rømme og ligge å slacke med meg i stedet for å løpe etter damene.


Få det ut: