Fredag!!!

Det er fredag! Null mer jobb etter klokken tre dag! Oooooh loooooveeeeee!!! Jeg skal stjele mat, ligge lenge i sengen, være sent oppe og smugdrikke fra pilsen til far, plystre etter damene i parken og ikke gjøre et eneste fornuftig tiltak. Så vær klar verden, for det er jeg!

fredagsglede!

fredagsglede!


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

8 comments til “Fredag!!!”


 • Comment from leoprinsen

  God plan!
  leoprinsen´s last [type] ..Hunder i arbeid!

 • Comment from Tassen

  Ja, det må jeg si… Her er det en som vet å nyte livet på skikkelig mannevis. Go hælj ;-)
  Tassen´s last [type] ..Personlig trener…

 • Comment from Maya

  A man with a plan…eg liker det! Eg har store planer om å leske meg me vinen te mamma, og kanskje mose en pris under leppen også. Det e bare helg en gang i uken ;-) Sjallabajs!
  Maya´s last [type] ..Munkisen

  • Comment from Zhivago

   Pris e det eneste eg holder meg unna. Då sitter eg og mor og freser som kattunger i et hjørne, når far tar frem den boksen. Og det gjør han jo hele tiden. Mistenker han for å ha skjønt tegningen og holder oss unna på det settet…

 • Comment from Honey the Great Daneh

  I love this picture of you, Zhivago – such a gorgeous pink tongue!! :-) And we sort of share a body shape – like tall but narrow – except, well, you’re a lot HAIRIER than me! Ha! Ha!

  Slobbers,
  Honey the Great Dane
  Honey the Great Daneh´s last [type] ..A home at last! …and a Tricky Evening…


Få det ut: