woofing

From the next post we will try a new form on ulvehund.org. We feel that our posts loose their “punch” when we woof in english. And some people even have the nerve to say that we woof english quite lousy! Curses! But we wil still try to do our best. The site should from now on recognise your browser language and show it as english or norwegian. If we got it right that is. But if it don´t work: LET US KNOW! In the meantime enjoy this:

the long sofa gets longer

the long sofa gets longer


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

6 comments til “woofing”


 • Comment from Emre

  “Fra neste innlegget vil vi prøve en ny form på ulvehund.org. Vi føler at våre innlegg mister “punsj” når vi veves in english. Og noen mennesker selv har nerve til å si at vi veves engelsk ganske elendig! Curses! Men vi vil likevel prøve å gjøre vårt beste. Nettstedet skal heretter gjenkjenne nettleseren din språk og vise det som engelsk eller norsk. Hvis vi fikk den rett som er. Men hvis det ikke virker: LA OSS VET! I mellomtiden nyte dette”

  Ja, kompis… Glad for at norsk blir standard igjen :-D
  Emre´s last [type] ..Nattinatt

 • Comment from Corinne

  Nu blev jag glad…och lite lyckelig!!! Tack Doktorn!

 • Comment from Zola the Ridgeback Girl

  Nice – comfy sofa luxury and cuddles..Either your human is very small or you guys are much bigger than me! hmmmmm?!

  • Comment from Zhivago

   He´s not that big in norwegian standards. Like a normal french man. But we are big :) And long. And know our place in the sofa :)


Få det ut: