Zhivago har alltid rett!

Ble selvsagt en kanonhelg. Jeg dro far og mor ut i bilen og ba de sette kurs mot Askeland. Zoe hadde nemlig sagt at de skulle være på hytten, og at hun hadde fått en åpning til å ha mannebesøk. Og hvem er vond å be? Zhivago er ikke vond å be! Alvorligtalt, vi snakker om dobberdame i full fart i et døgn! Skal si det ble hærjing og knåving! Som dere ser er det faktisk ikke lett å få tatt et klart bilde av oss engang, for det er så mye fart.

Men som den herremannen jeg er, med stil og manerer, tok jeg meg selvsagt og tid til å studere både vestlandsarkitektur, tanglukter og utsikten. Tok til og med en liten “pose” for fotografen. Jeg var perfekt, så resultatet får stå for knipseren sin regning!


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

4 kommentarer til “Zhivago har alltid rett!”


 • Comment from Major

  For ei herlig helg du har hatt!!!
  Herlig med den vinden vi har hatt? Nei,fytti….jeg gjorde det jeg skulle rett bort i veien. Etterpå gikk jeg hjem!!! Til de hvite putene mine…
  Major`n
  Major´s last blog ..RealitybloggingMy ComLuv Profile

 • Comment from Daxeé

  Så herlig, da gitt! Å løpe fritt me den lekre beiben! Bedre blir ikke livet. Jeg lover deg! Flotte farger hun hadde. Nesten helt perfekt, hadde det ikke vært for de syyykt lange beina ;-)
  Men si meg, er de derre menn’skene dine helt på bærtur når de prøver å knipse deg, eller? Fint bilde, naturligvis, med deg på må det jo bli det. Flotte store vofsen, og så er de så langt unna deg at du nesten går i ett med veggen bak. Tror de er litt redde for deg, jeg. Og det kan jo være praktisk. Så har du iaffal skikkelig kustus på dem :-D
  Daxeé´s last blog ..Tilbake til markaMy ComLuv Profile

 • Comment from Tassen

  Åååå, du din heldig-ulv… Det der så kjempegøy ut :-) Jeg fikk riktignok tur i skogen i dag, men tror du det fantes ei eneste dame i nærheten? Åneida!!!
  Tassen´s last blog ..Ufrivillig bloggpause!!!My ComLuv Profile

 • Comment from Swimmingpool

  That is a real pretty dog, and out there he is really in his natural element.
  A dog should have plenty of space so he can run and mentain his health.
  Cheers to all the animal lovers out there!


Spytt det ut:

CommentLuv Enabled