Vinterdepresjon

Her er kaldt. Og vått. Klink is og gjørme om en annen. Så skjer ikke akkurat så veldig mye spennende for tiden. Blir mest å ligge på fanget og gnage på en grisehale. Heldigvis skal ikke det undervurderes altså, men jeg begynner å få lyst til å bli varmet litt av vårens milde sol igjen. Fyttibæsj jeg lengter etter litt grønt gress å snuse på!

Haggis

Men alt er jo ikke dritt da. For all del! I dag fikk jeg en ny venn. Jepp! Og ikke noe tullevenn som bare bor inne i hodet mitt heller. Neida. Jeg fikk en flott ulvehundvenn!!! Haggis heter han, og han er 4 måneder gammel. Fy flate jeg skal lære han å gjøre ugang når han blir litt større! Må være litt forsiktig nå når han bare er valp selvsagt, men når han blir større!!!! Vi skal ragge damer, synge sjømannsviser, preike skit og få oss matchende tattoveringer! Bare ikke menneskekrypa setter kjepper i hjulene så ligger veien åpen helt inn. Så bare pass opp, siste ord er ikke sagt fra Nordnesmafien ennå, for nå er vi hele 2 medlemmer. PS! Legg merke til hvor dårlig menneskebarna er å posere for fotografen. Hehe. Håpløst!


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

16 kommentarer til “Vinterdepresjon”


 • Comment from Emre

  Weeheee! Helten er tilbake! Men Zhivago – kom deg ut i sneen! Trugetur, elgjakt (med eller uten tillatelse), herjing i fjæra og snesnusekrig. Forsempel. Vinter er kjempestas hvis man bare kommer seg UT – stua er jo ikke noe stas om du vil ha litt moro… ;-)
  Emre´s last blog ..Emres underholdningsguide – 1My ComLuv Profile

 • Comment from Maya

  Du har tydeligvis ikkje lest blåggen min, for der har eg oppskrift på kordan du ska komme over vinterdepresjonen.Fyr opp grilln’ Zhivago!!!
  Maya´s last blog ..TacoMy ComLuv Profile

 • Comment from Major

  Skjønner det er tøffe tak hos deg ;-) Men nå må du ta oppgaven alvorlig. Valper MÅ læres opp fra starten….du må starte nå!! Ellers så blir han en mammadalt som BARE hører på mora si!!
  Major`n
  Major´s last blog ..Riktig FOKUSMy ComLuv Profile

 • Comment from Zhivago

  Emre: Weeheee! Helten er tilbake! Men Zhivago – kom deg ut i sneen! Trugetur, elgjakt (med eller uten tillatelse), herjing i fjæra og snesnusekrig. Forsempel. Vinter er kjempestas hvis man bare kommer seg UT – stua er jo ikke noe stas om du vil ha litt moro… ;-)

  Eg e enig med deg. Problemet e bare at det ikkje nokke sne å komme seg ut i. Kun is med vann på. Og eg e som bambi på isen. Woohoo. Nei, bedre å trene menneskene på å gi meg godis sier eg :)

  Maya: Du har tydeligvis ikkje lest blåggen min, for der har eg oppskrift på kordan du ska komme over vinterdepresjonen.Fyr opp grilln’ Zhivago!!!

  Eg vil umiddelbart lese og slavisk følge oppskriften :P

  Major: Skjønner det er tøffe tak hos deg ;-)Men nå må du ta oppgaven alvorlig. Valper MÅ læres opp fra starten….du må starte nå!! Ellers så blir han en mammadalt som BARE hører på mora si!!
  Major`n

  Hmmm. Du har nok rett. En mammadalt. Fy flate for et liv det må være da. Nei. Jeg får være mitt ansvar bevisst og gi han tips til ramp med en gang!

 • Comment from Rune

  Fint å se ny post her igjen, og godt nytt år til deg og dine. Så heldig du er som har fått en ny venn da, blir nok stas når han vokser til, tør ikke tenke på hva dere kan finne på sammen :) Og så fint dere poserer for fotografen, dette kan dere :)
  Rune´s last blog ..Det går mot kveldMy ComLuv Profile

 • Comment from Anna

  Gott att se att du är tillbaka, var lite orolig där ett tag! Roligt med nytillskottet, grattis! Var kommer han ifrån, är det månne en kille från Åkerö´s? Bara nyfiken, eftersom att det i så fall bor en kullsyster hos oss. Må bäst, hur det än är!

  Anna

 • Comment from Zhivago

  Rune: Fint å se ny post her igjen, og godt nytt år til deg og dine. Så heldig du er som har fått en ny venn da, blir nok stas når han vokser til, tør ikke tenke på hva dere kan finne på sammen :)Og så fint dere poserer for fotografen, dette kan dere :)

  Godt nytt år til deg og Runikken. Eg e aldri helt borte, men gjemmer meg av og til. Og det e ikkje så lett når man e meg :)

  Anna: Gott att se att du är tillbaka, var lite orolig där ett tag! Roligt med nytillskottet, grattis! Var kommer han ifrån, är det månne en kille från Åkerö´s? Bara nyfiken, eftersom att det i så fall bor en kullsyster hos oss. Må bäst, hur det än är!Anna

  Han er fra kennel Åkerös ja. Så da har jeg oppdrageransvar for brorsan. Da kan dere neste kalle meg farbror Zhivago :) Jeg er jo svenske jeg og, fra Ascendings. Dette var gøy :)

 • Comment from Anna

  Härligt att höra, onkel! Då kommer det pussar i massor från syster Dimma här(Hjördis). Jag har berättat för henne hur klok och smart du är, du är hennes stora favorit. Ska bli roligt att följa era upptåg i norr, vi hörs vidare!

  Må bäst, allt gott!

  Anna,

 • Comment from Per Arne

  Hei, Anna!
  Haggis er fra Åkerös og het Harry da han fortsatt var i Sverige. Vi følger godt med på Helge, Murphy, Iza og Eddie på en egen Facebook-gruppe. Du er hjertelig velkommen til å følge med på søsknene der hvis du vil. Ellers kommer nok Haggis til å dukke opp her innimellom også – nå som Zhivago har lovet å lære ham alt om damer, tatoveringer og rampestreker.

 • Comment from Tassen

  Jaja, enda godt det er lys i tunnelen der oppe i nord. Du har jo ihvertfall drømmer og planer, så da er nok ikke denne lille vinterdeppen noe alvorlig å bekymre seg over, hehe… Men når sant skal sies, synes jeg også dagene er litt kjedelige. Er jo liksom ikke så mye spennende som skjer nå om vinteren. Og siden mamma har vonde knær igjen!!! så blir turene litt kortere, og ikke alltid i skogen, sånn som jeg kunne tenkt meg. Men du, lurer på om jeg kan kjøpe nye knær til henne jeg….
  Tassen´s last blog ..UkjentMy ComLuv Profile

 • Comment from Daxeé

  Men dere ulvevofsene er elegante som bare fy, som vanlig. Men en skal ikke forvente av de derre menn’skene. De er litt sånn hændikæppa fra naturens side, jo. Går ikke på fire bein en gang!
  Daxeé´s last blog ..ValpetidsminnerMy ComLuv Profile

 • Comment from Zhivago

  Tassen: Jaja, enda godt det er lys i tunnelen der oppe i nord. Du har jo ihvertfall drømmer og planer, så da er nok ikke denne lille vinterdeppen noe alvorlig å bekymre seg over, hehe… Men når sant skal sies, synes jeg også dagene er litt kjedelige. Er jo liksom ikke så mye spennende som skjer nå om vinteren. Og siden mamma har vonde knær igjen!!! så blir turene litt kortere, og ikke alltid i skogen, sånn som jeg kunne tenkt meg. Men du, lurer på om jeg kan kjøpe nye knær til henne jeg….

  Typisk. Helt typisk! JEg er forresten ikke så langt nord, mer langt vest i Bergen :P

  Daxeé: Men dere ulvevofsene er elegante som bare fy, som vanlig. Men en skal ikke forvente av de derre menn’skene. De er litt sånn hændikæppa fra naturens side, jo. Går ikke på fire bein en gang!

  Men du Daxee… Hva kan vi egentlig forvente av de? Jeg begynner å mer og mer skeptisk til hvilken nytteverdi de egentlig har. Bortsett fra å kjøpe mat da, det er de god på. Selv om jeg personlig liker bedre smaken på mat som er stjålet :P

 • Comment from Anna

  Hehe, tack för inbjudan. Jag är inte med i FB men tittar kanske in någon dag. I vilket fall är jag säker på att vi kommer att höras här. Det ska bli roligt att följa era upptåg i norr, och jag är säker på att Haggis kommer att bli en fullärd varg, med allt vad det innebär:-)
  Må bäst!

 • Comment from Elin

  Vad skoj att du fått en varghund vän Zhivago. sen att det är vår Iriz halvsyskon (samma pappa) gör ju inget. Hoppas ni får det lika skoj i framtiden =)

 • Comment from Zhivago

  Elin: Vad skoj att du fått en varghund vän Zhivago. sen att det är vår Iriz halvsyskon (samma pappa) gör ju inget. Hoppas ni får det lika skoj i framtiden =)

  Skal bli skikkelig fest når han e stor nok til å hærje ordntlig ja! Gleder meg så jeg nesten blir valp selv igjen :)

 • Comment from Morten Pedersen

  Jeg vet hvordan det føles. voff voff!
  Morten Pedersen´s last blog ..Walking the DogMy ComLuv Profile


Spytt det ut:

CommentLuv Enabled