Verdens mest natige fugl

Er ikke helt sikker på om jeg liker denne våren lenger. Mener, fint med grønt og blomster og sånn, men må det være så varmt? Får jo ikke sove om natten for jeg tever så. Og så har jeg fått en ny nabo. Han bor i et tre utenfor og sier PIIP. Bokstavelig talt PIIP. Jeg trodde det bare var i tegneserier fugler sa PIIP, men den nye naboen er tydeligvis den eneste PIIPen i hele verden som er ekte og sier PIIP. Og for noen PIIP. PIIIIP! Og så igjen PIIIP! Jeg blir sprø. Håper denne PIIPen får seg dame og flytter hjem til henne og sier PIIIP. For han er den natigste PIIIPen jeg noensinne har møtt! Jeg har en backup-plan om han ikke får seg dame og flytter. Da skal jeg kjøpe dette huset og flytte inn der, for det tror jeg er PIIP isolert. Selv om han skulle finne på å bosette seg på taket.

Vote:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

6 kommentarer til “Verdens mest natige fugl”


 • Comment from MajorogMeg

  Disse PIPène våkner jeg av også….samt UÆÆÆÆÆ fra måser og KRÆÆÆÆ fra kråker….små flygende vesen som tror de er noe:-D De skulle bare visst hvilke tøffe gutter som befinner seg innomhus!!
  Midtsidegutt ja…..misunnelig eller?
  Dessuten skal jeg på hytta imorra….zzzz…sofa..here I come:)
  Major`n….som tror jeg må løfte høyt på foten for å pisse på det treet(huset)
  MajorogMeg´s last blog ..Nye steder

  My ComLuv Profile

 • Comment from Leoprinsen

  Skjønner at det er noen fordeler med å bli gammel og døvhørt!
  Leoprinsen´s last blog ..Dagen derpå

  My ComLuv Profile

 • Comment from Tassen

  Du godeste min Zhivago, tror du må få pappa’n din til å skaffe hørselvern til deg jeg… Eller kanskje dere skulle sette opp ei fuglekasse utenfor “hørevidde” for deg, og håpe PIIIP flytter dit:-)
  Sjekk bloggen min, har en liten utfordring til deg der ;-)
  Tassen´s last blog ..Grattis a’ brorsan :-)

  My ComLuv Profile

 • Comment from Rune

  Hehe, pip pip er inge spøk, vi har fått en drøss med nye naboer vi også, skal si de bråker, som om de uten vinger ikke bråker nok fra før liksom… men det er vår, og snart sommer og bading, da er all pipingen glemt :) Og dere skal stupe fra ny brygge å greier, hva mer kan man ønske seg, hehe.

  Riktig god helg til dere :)
  Rune´s last blog ..God helg

  My ComLuv Profile

 • Comment from Morten Pedersen

  Det er så flott med fuglelyder ute i stedet for biltrafikk og annen støy. Vi kan sitte på verandaen snart og nyte PIP og varm sol.
  Morten Pedersen´s last blog ..Happy Friday.

  My ComLuv Profile

 • Comment from Daxeé

  Piip er da ikkeno! Vet du hva? Der jeg bor er det noen $#&$%#$#&%$# måker som skriker, som Odd Børretzen sier det så treffende. De SKRIKER noe å inni… Og pussig nok begynner de akkurat på slaget klokka 6 hver bidige morgen. Uansett om det er hverdag eller helg. Og jeg står ALDRI opp før halv 7. Hadde de enda kunna vente en halvtime, kunne jeg brukt dem som vekkerklokke. Jeg liker IKKE fjærkre. Jo kanskje litt. Som mat…
  Daxeé´s last blog ..The King

  My ComLuv Profile


Spytt det ut:

CommentLuv Enabled


Bad Behavior has blocked 300 access attempts in the last 7 days.