Hurra for TASSEN!!

Og for mamman hans. Det har seg nemlig slik at Tassen har fått mamman sin på kjøkkenet for å bake hundekjeks. Og det av helt slike miljøogsundebiobra ingredienser! Yummy ostekjeks!

Av og til holder det at postmannen ringer en gang :)

Jeg må innrømme at jeg er litt småfornøyd med mor på kjøkkenet, i alle fall mer enn jeg er med far, men Tassen sin mor tar jo kaka! (Knis, tok du an? Tok kaka?) Og det aller beste, jeg bare hintet et lite knurr på kjemmesiden hans, så datt det en helt nydelig pakke ned i poskassen min! Med et fint påskekort!

Dette er offisielt sett det eneste påskekortet jeg noensinne har fått! Hurra!

Dette må være den beste dagen ever! (Slapp av Rune, du er fremdeles det kuleste menneske jeg kjenner grunnet dette!) Og oppi?? Selvfølgelig flere deilige, smakfulle, STORE ostekjeks enn jeg har labber og hale! Og et slikt fint kort av posterboyen Tassen med koselig påskehilsen og alt. Jo, dette må være The Best Day Ever, og den perfekte starten på påsken!

Let the feast begin!

Det er bare et problem med denne opplevelsen. Men det er deres problem og ikke mitt. Kan være det blir mye småknurring rundt om i bloggverdenen om det er slik som dette det belønnes :P

Vote:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

8 kommentarer til “Hurra for TASSEN!!”


 • Comment from Rune

  Puster lettet ut, nå var jeg redd du hadde byttet meg ut altså… hehe… Hyggelig med gaver i posten, med eller uten smak. Du er en heldiggris som får slik snadder i posten, godt ikke postmannen kjente lukten og falt for fristelsen :)
  Rune´s last blog ..Farget refleksjon

  My ComLuv Profile

 • Comment from Tassen

  Hihi, flott du synes det var stas å få pakke i posten Zhivago. Jeg eeelsker pakker ihvertfall, og nå er det snart påskeegg-tid også… Jippi :-) )) God påskeferie :-)

 • Comment from Ronja

  misunnelig!!!!!!
  Ronja´s last blog ..Drakampen

  My ComLuv Profile

 • Comment from Leoprinsen

  Har bursdag snart jeg altså! 10 år og greier……
  Leoprinsen´s last blog ..Rotehue!

  My ComLuv Profile

 • Comment from MajorogMeg

  Nå ble jeg rent misunnelig!! Jeg elsker pakker og er inne i papiret før Mossan rekker å åpne!! Kjekser på toppen av det hele..til deg?
  Hm..tror jeg må kontakte dyrevernet og klage min nød!!
  Major`n
  MajorogMeg´s last blog ..Shopping på nett

  My ComLuv Profile

 • Comment from Morten Pedersen

  så flott med litt post da er jo påsken nesten reddet. god helg og god påske. Vi drar til Danmark om ca. 11 timer.
  Morten Pedersen´s last blog ..Easter 2010 in Skagen, Denmark.

  My ComLuv Profile

 • Comment from Bani-Bangou

  WOW! Jeg må si du vet å finne de riktige bekjentskapene.
  Bra, jeg tror du fortjente påskekjeks.

  Her koser jeg meg med dobble posjoner om dagen: madamen har gått i sultestreik og hevder at noen har stjålet valpene hennes. Ekstra posjon på meg;-)

 • Comment from Malte

  Jag blir så avundsjuk på dig brorsan!
  Jag vill med ha en massa paket på posten.
  Allt jag får är bara praktiska saker säger min matte.
  Hon har köpt ett tält?! som hon säger vi ska åka runt med i sommar och bo i, man kopplar ihop det med bilen, jag som älskar att bo på hotell ska bli nån typ av skogshuggare och bo i tält? passar inte en sån fin herre som mig men har jag nåt val? nej just det =(

  Vi skickar även en sen grattis på födelsedagen till din mamma HURRA HURRA HURRA


Spytt det ut:

CommentLuv Enabled


Bad Behavior has blocked 374 access attempts in the last 7 days.