Kasteballen

Ja, det finnes og slike. Gå til mor, nei gå til far, nei gå til kem som helst andre enn meg. Ikke lett å være kosesyk valp som kastes mellom husets innstanser. Men heldigvis finnes det andre kasteballer og. Som snøballer. Mor pakker og kaster, jeg prøver å se normal ut og fanger. Det er kasteball med funksjon det!

kast

kast

Se normal ut og fang!

Se normal ut og fang!

Vote:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or create a trackback from your own site.

7 kommentarer til “Kasteballen”


 • Comment from MajorogMeg

  Jammen kan man ha et underlig tryne uten å være boxer ser jeg :-D Men du fanget snøballen tenker jeg ;-) Mossan pakker til hyttetur så jeg føler meg som en kasteball selv…må jo følge med at alt går rett for seg!!
  Major`n
  MajorogMeg´s last blog ..Nedtelling

  My ComLuv Profile

 • Comment from Rune

  Godt du ikke er snøball Zhivago, for da hadde du smeltet snart og ikke kommet tilbake før etter høsten igjen. :) Men det er ikke spøk å være minst, selv om du snart er størst.
  Rune´s last blog ..Fargeløst

  My ComLuv Profile

 • Comment from Daxeé

  SYns du så litt skummel ut der du skal til å fange den derre kasteballen, jeg.
  Skjønner at jeg har det godt her jeg bare har en halvgammel mann med tynt hår å forholde meg til. Kan selv velge og vrake om og når det skal koses – eller terges, for den saks skyld :-)
  Daxeé´s last blog ..Bestiser

  My ComLuv Profile

 • Comment from Anne-Sophie

  Herlige bilder av deg, som alltid! Flott gutt du, Zhivago.

 • Comment from Morten Pedersen

  Smelter ikke snøen snart så spiser jeg den opp!
  Morten Pedersen´s last blog ..Eurasian Bullfinch.

  My ComLuv Profile

 • Comment from Tassen

  Ser gøy ut, men jeg blir så irritert på sånne snøballer fordi de alltid går istykker FØR jeg får tak i de…. Liker andre baller bedre jeg, feks tennisballer, innebandyballer, fotballer (ikke sånne fy-ord baller altså!!!)Faktisk har mamma lært meg å trille ball, så når hun triller en ball til meg, så triller jeg den tilbake til henne, og sånn driver vi på til vi blir sliten og lei, hehe…
  Tassen´s last blog ..Matmangel :(

  My ComLuv Profile

 • Comment from Zhivago

  Major og Mossan: Går helt greit å være kasteball om man bare blir kastet i rett retning. Og i retning av peis og grisehale kan umulig være feil :P
  Rune: Jeg er ikke minst lenger! Juhuuu! Veier i ale fall 10 kilo mer enn mor :P
  Slike menn du beskriver syns je ser veldig skumle ut før de får morgenkaffen sin. Brummer fælt kan de og gjøre.
  Anne-Sophie: og DU er flott :D
  Morten: Haha. Du kommer til å få makk i magen! Det sier far! Du får ta deg en bergenstur. Her er det bare noen møkkete fonner igjen her og der. Men fytti for et grisete regnvær vi har nå!
  Tassen: Du må lære menneskene dine å lage skikkelige snøballer. Alt ligger i håndleddet vet du. Jeg kan ikke trille ball, men er veldig god til å bære ball. Spesielt en håndball jeg har ute på skolen.


Spytt det ut:

CommentLuv Enabled


Bad Behavior has blocked 257 access attempts in the last 7 days.