fan klubb

Meta

Pølseflaks

På pølseakt

På pølseakt

I dag så sa jeg til mor at om hun ikke sluttet å synge så ville jeg pipe og ule til hun ble gal. Så fulgte jeg opp med diverse lydprøver. Ufeilbart. Rett ut i parken for frilek og galskap. Og det beste: Der var en hel skoleklasse som grillet pølser!!! Gjett om de var flink å dele da :P Pølseflaks kaller jeg det!

Vote:

6 comments to Pølseflaks

 • Tassen

  Du er skikkelig smart altså… Tenk å både få komme på tur og spise pølser… Det må vel kalles å få i både pose og sekk ;-)
  Tassen´s last blog ..Laugardag…

  My ComLuv Profile

 • Leoprinsen

  Den pipetaktikken bruker jeg ofte! Funker som smurt nesten hver gang!
  Leoprinsen´s last blog ..En hund etter…

  My ComLuv Profile

 • Rune

  Vet du hva Zhivago, i går fikk vi servert rykende ferske grillede pølser på tur av noen som var ute med en stokk med unger, hehe, så har man det rette blikket og vet å prate for seg så er det utrolig hva man kan hale i land, selv som menneske, hehe. Godt var det, ikke sant? Snille mennesker får vi ikke nok av :)
  Rune´s last blog ..Morgenstund

  My ComLuv Profile

 • Ronja

  Høres skikkelig godt ut. Det er ingen som deler i parken min :( Man jeg har hørt rykter om kveldstur i skogen med grilling snart, og da får ALLE hundene også smake. Gleder meg til det!
  Ronja´s last blog ..OLinspirasjon: isdans

  My ComLuv Profile

 • Daxeé

  Så schtilig! Det skal jeg også begynne med når daxepappa ulesynger. Kanskje det blir tur og pølser på meg også .-D
  Har forresten fått påølse hver dag i det siste. Daxepappa vil skjemme bort Huldra mens hun er her hos oss, skjønner du. Og da skjemmer’n bort meg også ;-)
  Daxeé´s last blog ..Bare en kort visitt

  My ComLuv Profile

 • Morten Pedersen

  Jeg vet om flere hunder som har hatt pølseflaks for så å holde ‘foreldrene’ sine oppe hele natten med div. magetrøbbel. MEN jeg regner med at du er en hund som tåler slikt!
  Morten Pedersen´s last blog ..Kitchen Renewal.

  My ComLuv Profile

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled