fan klubb

Meta

Interiørbloggen

Byggherren inspiserer polakken

Byggherren innspiserer polakken

Ja. Nå driver jeg og interiør blogg. Gjør det egentlig for å vise alle at jeg ikke bare tar og tar, men og er opptatt av å gi tilbake. Jeg må jo hjelpe menneskene! De er så små og uskyldige, og går seg så lett vill i verdens muligheter om jeg ikke passer på. Slik som far her. Hvordan skal han kunne flise badet om ikke jeg passer på at det blir skikkelig gjort? Han ser jo mer ut som om han prøver å flise seg selv! Nei, det er bra at de har meg å passe på! Og på interiørfronten.

Vote:

8 comments to Interiørbloggen

 • Ronja

  Det er bare sånn det er. Det er mange som tror at vi hunder ikke har annet å gjøre enn sove, spise, gå tur og bli klødd, men vi har en viktig oppgave i å hjelpe og passe på de tobeinte (og det er en slitsom jobb) og bidra med gode observasjoner hele tiden og være med der det skjer. Jeg har bare en tobeint å passe på, bare halvparten så slitsomt som for deg som har to…..
  Ronja´s last blog ..Picknick i det fri

  My ComLuv Profile

 • MajorogMeg

  Så bra du hjelper til. Jeg må trå til rett som det er jeg også. Men flislegging har jeg aldri prøvd….men er en ræser på maskeringstape. Hva skulle menneskene gjort uten oss gode hjelpere?
  Major`n
  MajorogMeg´s last blog ..Utedag

  My ComLuv Profile

 • Morten Pedersen

  Du er nok mest nysgjerrig tror jeg….
  Morten Pedersen´s last blog ..It’s time to get to work.

  My ComLuv Profile

 • Tassen

  Du er jammen flink! Da vi pusset opp huset i fjor var alt bare kaos her, og jeg hadde mer enn nok med å unngå maling i pelsen, tråkke i spiker og andre skumle ting, så håndverkerne fikk greie seg sjøl. Bortsett fra elektrikerne da, for de hadde så masse kule ting i plast. Trodde det var leker jeg, så jeg koste meg og tygget litt både her og der, så lenge det varte… Fikk såklart ikke lov, for det var IKKE leker!!! Lykke til med flisleggingen :-)
  Tassen´s last blog ..Ut i kulda…

  My ComLuv Profile

 • Leoprinsen

  Du må passe på at disse menneskene ikke driver med flisespikkeri!
  Leoprinsen´s last blog ..… og takk for det gamle!

  My ComLuv Profile

 • Rune

  Det er mange små ting som vi mennesker overser, så det er flott at du passer på at alt går riktig for seg, og kjenner jeg deg rett har du kanskje vært hvit på snuten et par ganger siden dere startet å pusse opp der :)

  Nå vet jeg ikke hva det er med deg og runde tall,hehe, men for en stund tilbake hadde du kommentar nr 7000 hos meg, og jeg måtte se to ganger her nå, for tror du ikke at du plottet deg inn med nr 8000 også da… du har nese for tall Zhivago, hadde du vært min hund så skulle du fått utdelt blyant og en lottokupong, det må jo være mye å hente her :)
  Rune´s last blog ..Venter

  My ComLuv Profile

 • Superhue

  Kjempeflink! Men hvorfor pappa har valgt de minste flisene han kunne finne er vel et mysterium. Det tar jo kjempelang tid. Jeg hadde valgt de største jeg kunne finne. Kanskje det hadde holdt med én flis på hele badet.
  Superhue´s last blog ..Forvirrende skilting på sykehuset

  My ComLuv Profile

 • Ronja: Det er bare sånn det er. Det er mange som tror at vi hunder ikke har annet å gjøre enn sove, spise, gå tur og bli klødd, men vi har en viktig oppgave i å hjelpe og passe på de tobeinte (og det er en slitsom jobb) og bidra med gode observasjoner hele tiden og være med der det skjer. Jeg har bare en tobeint å passe på, bare halvparten så slitsomt som for deg som har to…..

  Må innrømme at to kan bli i meste laget. Er jo umulig å holde flokken samlet til tider. En løper der og en stikker der. Helt umulige! Men fordelen er dobbel dose magekos da…

  MajorogMeg: Så bra du hjelper til. Jeg må trå til rett som det er jeg også. Men flislegging har jeg aldri prøvd….men er en ræser på maskeringstape. Hva skulle menneskene gjort uten oss gode hjelpere?
  Major`n

  Maskeringstape? Er det sånn som du går over med etter at de har gjort stygt arbeid for å maskere det? Uten oss hadde de ok gått rett til hundene… Tok du an? Hæ? Knis.

  Morten Pedersen: Du er nok mest nysgjerrig tror jeg….

  Lærevillig heter det Morten. Lærevillig :D

  Tassen: Du er jammen flink! Da vi pusset opp huset i fjor var alt bare kaos her, og jeg hadde mer enn nok med å unngå maling i pelsen, tråkke i spiker og andre skumle ting, så håndverkerne fikk greie seg sjøl. Bortsett fra elektrikerne da, for de hadde så masse kule ting i plast. Trodde det var leker jeg, så jeg koste meg og tygget litt både her og der, så lenge det varte… Fikk såklart ikke lov, for det var IKKE leker!!! Lykke til med flisleggingen :-)

  Eletrikerne våre var skumle. De hadde våpen. Helt sant! De stod og skjøt på blink utenfor i pausene sine. Så da holdt jeg meg klokt oppe i sengen til mor og far i annen etage!

  Leoprinsen: Du må passe på at disse menneskene ikke driver med flisespikkeri!

  Umulig! De er hårkløvere!

  Rune: Det er mange små ting som vi mennesker overser, så det er flott at du passer på at alt går riktig for seg, og kjenner jeg deg rett har du kanskje vært hvit på snuten et par ganger siden dere startet å pusse opp der :)
  Nå vet jeg ikke hva det er med deg og runde tall,hehe, men for en stund tilbake hadde du kommentar nr 7000 hos meg, og jeg måtte se to ganger her nå, for tror du ikke at du plottet deg inn med nr 8000 også da… du har nese for tall Zhivago, hadde du vært min hund så skulle du fått utdelt blyant og en lottokupong, det må jo være mye å hente her :)

  Har vært mye mer enn hvitt på snuten og andre steder kan jeg love deg :D Angående min utrolige evne til å treffe blink så er det litt som å være synsk. Jeg kan ikke bruke det til egen vinning, selv om jeg aldri så gjerne ville.

  Superhue: Kjempeflink! Men hvorfor pappa har valgt de minste flisene han kunne finne er vel et mysterium. Det tar jo kjempelang tid. Jeg hadde valgt de største jeg kunne finne. Kanskje det hadde holdt med én flis på hele badet.

  Tror du ikke jeg vet? Er en grunn til at jeg må hjelpe til da. Men når sant skal sies så er han i alle fall lett å lede når man setter han i gang.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled