fan klubb

Meta

og takk for det gamle

Mitt nyttårsforsett er: Intet skal stå uprøvd!

Mitt nyttårsforsett er: Intet skal stå uprøvd!

Nå er det hvert øyeblikk nytt år. For Daxees skyld kan jeg informere om at det betyr at han snart skal oppleve vår, bursdag, sommer og en endeløs rekke av deilige turer, lukter og godbiter. Akkurat slik som alle vi andre firbeinte med snille lakeier. Ja det nye året blir nok bra! Selv skal jeg spise det nye året inn på Sulo. Der skal mor og far stelle til en helt privat fest bare for meg, og så skal vi ha fyr på peisen og ligge i mølje og klø hverandre bak øret. Om dagen skal vi forundre oss over at det er så mye snø, og vandre rundt og kjenne på den friske vinden som bringer deilige lukter og løfter om gode tider. Kanskje det og blir tid til en liten sauejakt… Så da snakkes vi i det nye året, og: Takk for det gamle :)

Vote:

8 comments to og takk for det gamle

 • Elisabeth

  Godt nytt år, du store lille finingen! Denne dama skal feire sammen med et tresifra antall firbeinte, og noen tobeinte, i dagene som kommer. De får rett nok ikke bli med og kose innendørs, men det blir masse ørekløing og annen kos ute, tro meg. Og av hensyn til alle de firbeinte har vi ikke raketter heller, tror jeg, men jeg snek med meg en pakke med fire lange stjerneskuddpinner. Det er vel lov?
  Elisabeth´s last blog ..En liten smaksprøve

  My ComLuv Profile

 • Elisabeth: Godt nytt år, du store lille finingen! Denne dama skal feire sammen med et tresifra antall firbeinte, og noen tobeinte, i dagene som kommer. De får rett nok ikke bli med og kose innendørs, men det blir masse ørekløing og annen kos ute, tro meg. Og av hensyn til alle de firbeinte har vi ikke raketter heller, tror jeg, men jeg snek med meg en pakke med fire lange stjerneskuddpinner. Det er vel lov?

  Stjerneskudd er gøy. Det har jeg sett flere ganger, og blir ikke redd i det hele tatt. er de fæle smellene som er skumle. Som når far tar frem “Gamle Høvding” for å gå på jakt. Da løper jeg rett opp i annen etage og gjemmer meg i sengen! Men stjerneskudd blir det nok. For jeg har sett i skapet at vi har det :P

 • Leoprinsen

  Godt nytt år til deg også! Jeg gir blaffen i alle smellene på nyttårsaften så her skal det feires med knall og fyrverkeri!
  Leoprinsen´s last blog ..Snøplog

  My ComLuv Profile

 • Tassen

  Høres ut som dere skal kose dere skikkelig i nyttårshelga (litt misunnelig kanskje…) Her er det kjempekaldt for tida, så vi må nok holde oss hjemme og fyre på peisen, og det er jo ganske koslig, nesten som å være på hyttetur, jaja… Godt nyttår!

 • Rune

  Kos dere masse på vei inn i det nye bloggåret, det høres ut til at det ligger til rette for en fin feiring.
  Godt nytt år til dere, og takk for et hyggelig bloggår som snart er over :)
  Rune´s last blog ..Frost i fossen

  My ComLuv Profile

 • MajorogMeg

  Riktig godt nytt år til dere med 2 ben og deg med 4. Vi møtes på bloggen i 2010 også.
  MajorogMeg´s last blog ..2009 i korte trekk…

  My ComLuv Profile

 • Daxeé

  SÅ kuuuult, Zhivago! Da har jeg mye spennende og moro å se fram til. Syns da det har vært massevis av mye å oppleve allerede, jeg. Og så får jeg en helt ny rune med enda mere! Det er så rått!
  Daxepappa og jeg har hatt en fin nyttårsdag hittil. En passelig tur, masse snø og en scvhær mengde med kos og kløing. Liker sånne dager. Og i går fikk vi laaaang tur. Men jeg syns ikke noe om alt det skrekkelige bråket menneskene fant på i natt. Det smalt og brakte og i det hele tatt. Jeg gikk ned i kjellern og la meg, jeg. Der var det fredelig og godt.
  Godt nyttår Zhivago, og takk for alt det nyttige og lure du har lært meg. Daxepappa har helt grått hår nå etter alle de morsomme tingene du har lært meg ;-)
  Daxeé´s last blog ..Kjære…

  My ComLuv Profile

 • Zelda og Miro

  Veldig godt nyttår til deg og dine også! Fest med måte;-)
  Zelda og Miro´s last blog ..Årets første skitur!

  My ComLuv Profile

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled