fan klubb

Meta

God Jul

IMG_1708Nå er det jul, og alle som har vært greie jenter og gutter får enorme berg med gaver. Regner med andre ord med at jeg gjør rent bord i år. Kan jo ikke ha blitt mindre siden i fjor? I morgen skal jeg til bestemor og bestefar og Doffen og forspise meg og åpne alle gavene på en gang før jeg forspiser meg igjen! Gjett om mor og far skal få jobbe i avfallsbransjen de neste dagene :D

Vote:

12 comments to God Jul

 • Zelda og Miro

  God jul, kjekken!!
  Zelda og Miro´s last blog ..Bildeblogg fra tur – lille julaften

  My ComLuv Profile

 • Zelda og Miro: God jul, kjekken!!

  Dere og, Tøffen og Søtnos :)

 • MajorogMeg

  Riktig god jul fra oss ;-)
  kos deg masse, de gamle er litt øm tålig…jeg la mormor på 81 i gulvet i dag—enda bra benskjørhet ikke finnes…hos hennne…dama ble sint men Mossan hjalp henne opp…når d var på d morsomste…Etterpå måtte jeg ligge på puta mi. Hm…men har sniffa på gaver underveis da.
  Julehilsen fra Major
  MajorogMeg´s last blog ..Julekort

  My ComLuv Profile

 • Ronja

  God jul til deg også. Jeg har allerede inspisret gavene under juletreet og konkludert med at det er opptil flere som kunne passe min snute utmerket. Vi krysser labber for morgendagen og ser frem til forspisning – spørsmål: hvor mye skal egentlig til for at du er fortsist?
  Ronja´s last blog ..Party Animal

  My ComLuv Profile

 • Leoprinsen

  God Jul! Blir kanskje noe godis å få i morgen? Jeg har sniffet på julegavene mine og dette lover bra!
  Leoprinsen´s last blog ..Life socks!

  My ComLuv Profile

 • Leoprinsen

  Skjønte akkurat nå at ” i morgen ” er i dag. JULAFTEN ER I DAG!!!!!!!!!!
  Leoprinsen´s last blog ..Life socks!

  My ComLuv Profile

 • Ikaros

  Vi får benytte sjangsen å önske deg og dine en riktig GOD JUL, håper du får riktig god mat. Min pappa har fått kjöre 70 mil for å hente ribbe og så får eg ikkje smake. Fy så uretferdig, men vi håper og tror att mamma har köpt noen riktig fine lekkerbiter till meg og sösteren min.

  Ikaros

 • Rune

  Ønsker deg og dine en riktig fin jul Zhivago :) Må ikke spise alt for mye da, hehe, lett å si liksom på dager som dette. Men uansett, ha en knallfin jul og kos dere masse.
  Rune´s last blog ..God jul

  My ComLuv Profile

 • Morten Pedersen

  God Jul.
  Morten Pedersen´s last blog ..Merry Christmas.

  My ComLuv Profile

 • Tassen

  Elsker jula med masse god mat og pakker, og så er det jo som regel godis i pakkene også, hihi… Ha en fortsatt gooood juuuul da, og ikke forspis deg, det er så ubehagelig med magevondt og måtte på do hele tida!!!
  Tassen´s last blog ..Julekort til dere <3

  My ComLuv Profile

 • Elisabeth

  God forsinka jul, store lille venn! Neste jul vil du ha en artsfrende (om enn ikke rasekamerat!) i nord som preger MIN jul, og da håper jeg han koser seg like mye som du later til å gjøre :-)
  Elisabeth´s last blog ..Du vet at…

  My ComLuv Profile

 • Mor og far

  MajorogMeg: Riktig god jul fra oss
  kos deg masse,de gamle er litt øm tålig…jeg la mormor på 81 i gulvet i dag—enda bra benskjørhet ikke finnes…hos hennne…dama ble sint men Mossan hjalp henne opp…når d var på d morsomste…Etterpå måtte jeg ligge på puta mi. Hm…men har sniffa på gaver underveis da.
  Julehilsen fra Major

  Slike gamle damer er morsomme. Jeg liker å trille de i rullestolen. Det liker min oldemor så godt :)

  Ronja: God jul til deg også. Jeg har allerede inspisret gavene under juletreet og konkludert med at det er opptil flere som kunne passe min snute utmerket. Vi krysser labber for morgendagen og ser frem til forspisning – spørsmål: hvor mye skal egentlig til for at du er fortsist?

  Mengden er det egentlig ingen som er sikker på. Men det ble en kjempefangst på julaften. Pluss at jeg spiste vanlig mat og alt mulig annet som bestemor ga meg når hun trodde ingen så det. Så jeg spiste faktisk så mye at jeg ble kvalm og måtte kaste opp om natten. Men da kom bestefar og klappet meg på hodet helt til jeg ble bra igjen. Så spiste jeg ennå mer neste dag :)

  Leoprinsen: God Jul! Blir kanskje noe godis å få i morgen? Jeg har sniffet på julegavene mine og dette lover bra!

  Det ble så mye at mor og far faktisk ble misunnelige siden jeg fikk flere gaver enn de. Jeg vant!

  Ikaros: Vi får benytte sjangsen å önske deg og dine en riktig GOD JUL, håper du får riktig god mat. Min pappa har fått kjöre 70 mil for å hente ribbe og så får eg ikkje smake. Fy så uretferdig, men vi håper og tror att mamma har köpt noen riktig fine lekkerbiter till meg og sösteren min.Ikaros

  Om bergenseren har kjørt i 70 mil og du ikke får smake, så fortjener han at du bare stjeler det! Makan til oppførsel da! Ellers må du og dine og ha en deilig romjul :)

  Rune: Ønsker deg og dine en riktig fin jul Zhivago Må ikke spise alt for mye da, hehe, lett å si liksom på dager som dette. Men uansett, ha en knallfin jul og kos dere masse.

  Tror ikke for mye egentlig finnes. Kanskje i meste laget finnes, men ikke for mye. Må kose dere og. Huske å bare slappe av :P

  Morten Pedersen: God Jul.

  Og god romjul.

  Tassen: Elsker jula med masse god mat og pakker, og så er det jo som regel godis i pakkene også, hihi… Ha en fortsatt gooood juuuul da, og ikke forspis deg, det er så ubehagelig med magevondt og måtte på do hele tida!!!

  Jul er best. Ingen protest!

  Elisabeth: God forsinka jul, store lille venn! Neste jul vil du ha en artsfrende (om enn ikke rasekamerat!) i nord som preger MIN jul, og da håper jeg han koser seg like mye som du later til å gjøre

  Jaaaaaaaaaaaaaaa! Du må få en slik som meg. Da skal du se at ikke bare julen blir bedre, men hele livet! Vi er deilige vi firbeinte :) God romjulskos te deg og.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled