fan klubb

Meta

klokken 18.47

Da skjedde det i dag på mandagen. Og mandager pleier å være blærk, men denne var bra. Da snudde solen! Nå kan vi glede oss til blomster på skolen igjen. Og hver dag blir litt lengre. Viktig å huske om man skal være en snusfornuftig ulvehund som tenker på mer enn bare gaver.

Denne strandnellikken luktet godt

Denne strandnellikken luktet godt

Vote:

3 comments to klokken 18.47

 • MajorogMeg

  Mossan svarer…Major snorker foran peisen ;-)
  Ja det er deilige tider i møte. Hit vi har flyttet er det padde flatt så vi har solskinn i nesten hele desember. Merkelig og uvant. Men herlig. Julepynten ble bært inn her i kveld, når eskene ble åpnet, rakk jeg ikke putte hånda nede i esken før Major`s hode var nede i den :-D
  I morgen kommer min gamle mor på 81 for å være her i julen. Hun bruker 2 dager på å like Major, synes han er alt for brå og voldsom. Dama har alltid hatt hund selv men er blitt skrøpelig. Men etter 2 dager og Major har roa seg ned, synes hun han er kjekk ;-) Sjarmør i pels vettu.
  Ha en flott kveld….
  MajorogMeg´s last blog ..Ny gammel lue

  My ComLuv Profile

 • Rune

  Vinteren er lang og mørk, men av en eller annen årsak er jeg rar nok til å like den, men at solen snur gjør ikke noe det heller, litt mer lys enn vi har nå skader jo ikke for oss fotofanatikere :)

 • MajorogMeg: Mossan svarer…Major snorker foran peisen ;-)
  Ja det er deilige tider i møte. Hit vi har flyttet er det padde flatt så vi har solskinn i nesten hele desember. Merkelig og uvant. Men herlig. Julepynten ble bært inn her i kveld, når eskene ble åpnet, rakk jeg ikke putte hånda nede i esken før Major`s hode var nede i den :-D
  I morgen kommer min gamle mor på 81 for å være her i julen. Hun bruker 2 dager på å like Major, synes han er alt for brå og voldsom. Dama har alltid hatt hund selv men er blitt skrøpelig. Men etter 2 dager og Major har roa seg ned, synes hun han er kjekk ;-)Sjarmør i pels vettu.
  Ha en flott kveld….

  Det er gøyt med slike oldemødre som er gamle. Min er 86 og bor på et hjem for gamle og sitter i en rullestol. Og når jeg traff hun sist så kysset jeg henne så ivrig at stolen begynte å rulle baklengs :) Det var veldig gøy, selv om hun nok syns jeg var litt voldsom, så etterpå satt jeg stort sett i ro og lot hun klappe meg på hodet. Å være sjarmør i pels fører og med seg en del ansvar as :)

  Rune: Vinteren er lang og mørk, men av en eller annen årsak er jeg rar nok til å like den, men at solen snur gjør ikke noe det heller, litt mer lys enn vi har nå skader jo ikke for oss fotofanatikere :)

  Er nok ingen hemmelighet at du er litt rar :)

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled