fan klubb

Meta

Rømte besteforeldre etterlyses

Bak denne døren bor bestemor. Men vet dere hva? Hun er der ikke!! Jeg vet at det er naivt av meg å tro at hun bare står på kjøkkenet og venter på meg, men er det så mye å forlange at hun gir beskjed når hun tar fri? Trodde at slike bestemødre hadde en arbeidsbeskrivelse å forholde seg til. Og bestefar da… Jeg trodde at han bare hadde en dvaletilstand om natten, og så jobbet han hele dagen og kvelden som automatisk kanalskifter på TV. Riktignok litt defekt, for han skifter minst en gang i minuttet og stanser alltid på reklamen for å sjekke om det begynner noe han kan skifte fra etter den er ferdig. Men de var der ikke! Mitt hjerte er knust. Og de hadde atpåtil forlatt Doffen. Så da måtte jo jeg trå til og trøste han og spise maten hans og alt det der. Det er MYE ansvar for en 16 måneder gammel ulvehund! Så etter en stund hang jeg opp disse lappene og stakk.

Vote:

6 comments to Rømte besteforeldre etterlyses

 • Morten Pedersen

  Kanskje de var hjemme hos deg for å besøke deg?
  Morten Pedersen´s last blog ..School’s Out.

  My ComLuv Profile

 • Morten Pedersen: Kanskje de var hjemme hos deg for å besøke deg?

  Uten å ta med seg Doffen? Da er jeg glad jeg ikke var hjemme, for det hadde væert helt galskap satt i system!

 • Rune

  Hmm… man kan jo ikke bare dra avsted uten å si i fra, hva med dem som skal besøke dem liksom, skal de bare stå der å lure de da? En lapp burde man kunne møte på :) Godt du fikk trøstet han og spist opp maten da, så den ikke står og blir gammel.

 • MajorogMeg

  Bra du tok ansvar og spiste maten til Doffen iallefall :-D Den kunne jo blitt gammel. Men enn å ikke være hjemme når du kommer da…skjønner godt du ble lei deg.
  Major
  MajorogMeg´s last blog ..Noe nytt og noe fått

  My ComLuv Profile

 • Bestemor

  At det går ann, men du skjønner det Zhivago at bestemor er gammel no og glemmer både det ene og det andre, men at jeg kunne glemme å si i fra til deg er jo nesten ikke tilgivelig.Skal prøve å gjøre det godt igjen.

  ps. trodde foresten at gamle menneskebarn kunne gå og komme som de ville.

 • Rune: Hmm… man kan jo ikke bare dra avsted uten å si i fra, hva med dem som skal besøke dem liksom, skal de bare stå der å lure de da? En lapp burde man kunne møte på :)Godt du fikk trøstet han og spist opp maten da, så den ikke står og blir gammel.

  Ja. Jeg merker jeg fremdeles blir opprørt og stikker halen mellom beina når jeg tenker på dette. Håper at de ikke er sluttet helt å være glad i meg…

  MajorogMeg: Bra du tok ansvar og spiste maten til Doffen iallefall :-DDen kunne jo blitt gammel. Men enn å ikke være hjemme når du kommer da…skjønner godt du ble lei deg.
  Major

  Ja. Men maten var god. Og prøvde å skjule det for Doffen. Ville jo ikke at han skulle føle at han ikke var bra nok.

  Bestemor: At det går ann, men du skjønner det Zhivago at bestemor er gammel no og glemmer både det ene og det andre, men at jeg kunne glemme å si i fra til deg er jo nesten ikke tilgivelig.Skal prøve å gjøre det godt igjen.ps. trodde foresten at gamle menneskebarn kunne gå og komme som de ville.

  Det med menneskebarna er jo sant, men de vet jo aldri hvor de vil! Skjønner ikke hvordan de har klart seg så lenge som de har jeg.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled