fan klubb

Meta

Førtiårsfisen

Burde egentlig sett det komme, men jeg er jo en opptatt hund. Far har i flere dager gått rundt og sunge  “alle fugler små de er”. I dag bikket det vist helt over, for pluttselig så bare ropte han “SE der kommer en av statsministrene! Over meg får de ikke bestemme, NEI!” og slengte både seg og meg i bilen. Så nå sitter han med hagle i en fluktstol nede ved sjøen på Sulo og skyter etter skarven mens han mumler om førtiårsfisen. Ikke vet jeg, men skal jeg dømme ut fra oppførselen hans så er det en fis han har samlet på i førti år, og nå er han så full at det er like før boblen sprekker. Jeg bare ber en stille bønn om at han holder en viss avstand når den førtiårsfisen skal avgårde, for den tror jeg er fæl! I mellomtiden holder jeg fyr i peisen og håper på det beste… Er nå glad han husket at jeg og liker å dra på landet i det minste.

roooolig peiskos

roooolig peiskos

Vote:

7 comments to Førtiårsfisen

 • mor

  Nå må dere se til å få tømt dere for luft i mage og hode og kommet dere hjem igjen før dere publiserer noe dere virkelig kommer til å angre på!
  mor´s last blog ..Førtiårsfisen

  My ComLuv Profile

 • mor: Nå må dere se til å få tømt dere for luft i mage og hode og kommet dere hjem igjen før dere publiserer noe dere virkelig kommer til å angre på!

  PHØØ! Vi angrer intet! PS! Kan du kjøpe flere kubbelys? Og komme og kose oss på magen?

 • Rune

  For all del, hold den mannen langt vekk fra peisen hvis han har en fis på vei, det kan bli stygt om gassen slår feil ut i forhold til flammen… Snakker om romferd du… Slike førtiårsfiser er ikke til å spøke med, bare vent til femtiårsfisen kommer, da tar det helt av! Ha en fisefri natt :)

 • Leoprinsen

  Siden jeg er en eldre herremann har jeg selv opplevd førtisårsfisen….den kom snikende en sen kveld etter vi hadde lagt oss. Sjefen ble “tatt på senga” gitt! Lå med hodet under dyna og mumlet noe om “limfabrikken”….tror det er et slags hundespa!
  Leoprinsen´s last blog ..Markeringsbehov

  My ComLuv Profile

 • MajorogMeg

  hehe…enig med Rune..hold mannen borte fra peisen ;-)
  Riktig god helg :-D
  MajorogMeg´s last blog ..God helg, vi tar byhelg

  My ComLuv Profile

 • Morten Pedersen

  Dette er første gang jeg er glad jeg er over 40….
  Morten Pedersen´s last blog ..“Party on, Garth.”

  My ComLuv Profile

 • Rune: For all del, hold den mannen langt vekk fra peisen hvis han har en fis på vei, det kan bli stygt om gassen slår feil ut i forhold til flammen… Snakker om romferd du… Slike førtiårsfiser er ikke til å spøke med, bare vent til femtiårsfisen kommer, da tar det helt av! Ha en fisefri natt :)

  JA, flammen vil nok ses til Drammen. Passet på å fyre så hardt at det var for varmt å sitte inntil peisen, så det gikk bra. Men om femtiårsfisen er verre enn dette, ja da rømmer jeg heller med mor!

  Leoprinsen: Siden jeg er en eldre herremann har jeg selv opplevd førtisårsfisen….den kom snikende en sen kveld etter vi hadde lagt oss. Sjefen ble “tatt på senga” gitt! Lå med hodet under dyna og mumlet noe om “limfabrikken”….tror det er et slags hundespa!

  Du skal ikke høre på henne. Hvem vet hjva hun selv gjorde der under dynen, for så å skylde på deg? Tror forresten limfabrikken ligger rett ved siden av pølsefabrikken min mor snakker om, så det er sikkert kanonbra.

  MajorogMeg: hehe…enig med Rune..hold mannen borte fra peisen ;-)
  Riktig god helg :-D

  Er ikke lett skal jeg si deg. Men nå er det ikke mer ved igjen, så da drar vi til byn. Og priser oss lykkelig over at vi fremdeles har tak på huset :P

  Morten Pedersen: Dette er første gang jeg er glad jeg er over 40….

  Det som er litt ille er at far ikke er fylt 39 ennå. Så dette var sikkert bare en liten spasme, og at den virkelige førtiårsfisen ikke sitter skikkelig inn før neste år. Da kommer jeg og bor hos deg!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled