fan klubb

Meta

Nettgalskap og helg

I dag ønsker jeg dere en god helg, og en god start på neste uke. For jeg skal på seminar med jobben helt til onsdags kveld. Men før jeg forlater dere skal dere få en hjemmelekse av meg. Dere kan skrive inn som kommentar her hvorfor dere har så rare ting dere søker etter på internettet. Jeg er sjokkert over hva dere egentig lurer på oppe i hodene dere. Og dere som har egen blogg og kan se hva folk søker på for å finne dere, hva slags treff får dere? Jeg har ramset opp mine fem merkverdige under her, og enkelte av de er spesielle!

Skriv så potene røyker!

Skriv så potene røyker!

1. Undikker. Her er favoritt søket mitt “Jeg fant mors truser”. Haha. Hva for mennesker er det som søker på dette? OK at det er et par søk på “skitne truser” og “truse med hull”, men mors truser? Hahaha! Tips fra meg: Hold deg unna mors truser om du ikke er hund og har tenkt å stjele de for å tygge de i filler. Skitne truser skal vaskes! Truser med hull har som oftest blitt tygget i hjel av en hund som trodde det var en katt.

2. Danse reka. Denne dansen opptar tydeligvis utrolig mange sjeler der ute. Rart at man da ikke ser denne på “Skal vi danse?”.

3. Dumme mennesker. Jaja, jeg får ta den på min kappe, og se det positivt at og mennesker søker svar på dette spørsmålet.

4. Militær rank. Hallo? Ser jeg ut som en som rotter seg sammen med andre hunder i bykjernen og melder meg frivillig i heimevernet? Samtidig er jeg jo en stram og fin fyr. Burde egentlig vært general når jeg tenker meg om…

5. Analsprut. Ok, jeg skrev en post som hadde den tittelen. Men at det finnes flere mennesker der ute som søker på dette ordet, det er psykt det!

Vote:

6 comments to Nettgalskap og helg

 • MajorogMeg

  Ja det er en syk verden..jeg skrev et innlegg om Major`s hormoner i et innlegg jeg kallte Hormonbombe, du aner ikke hvor mye treff det gir. Gubben får veldig mye på g-streng…han skrev om gitarstrengen G.
  Kos dere på seminar og nyt helga:) Major har blækka:)
  Mossan
  MajorogMeg´s last blog ..Venner blir vi aldri

  My ComLuv Profile

 • obskur

  Noen av mine morsomste:
  Hengerumpe
  7 piker i en buss
  msn mann
  jeg er en ganske annen enn du tror
  koffeinsjokk
  ;)

 • Morten Pedersen

  Jeg får opp ‘фото норвегия’ som topp søkeord; hva betyr det ?
  Morten Pedersen´s last blog ..Which Church? III.

  My ComLuv Profile

 • Elisabeth

  Morten, det betyr ‘foto norvegija’, dvs ‘foto fra Norge’ på russisk. Ganske ukomplisert:) Mine googletreff handler om alt fra nakne damer til nordnorske bilder og enkelte forfattere. Ikke noe spennende, egentlig :-/
  Elisabeth´s last blog ..Historier fra havet

  My ComLuv Profile

 • MajorogMeg: Ja det er en syk verden..jeg skrev et innlegg om Major`s hormoner i et innlegg jeg kallte Hormonbombe, du aner ikke hvor mye treff det gir. Gubben får veldig mye på g-streng…han skrev om gitarstrengen G.
  Kos dere på seminar og nyt helga:) Major har blækka:)
  Mossan

  Skal være glad du ikke skrev homobombe da :P

  obskur: Noen av mine morsomste:
  Hengerumpe
  7 piker i en buss
  msn mann
  jeg er en ganske annen enn du tror
  koffeinsjokk;)

  7 piker i en buss? Jeg vet ikke hva jeg skal si… Jeg føler meg tom og forvirret.

  Morten Pedersen: Jeg får opp ‘фото норвегия’ som topp søkeord; hva betyr det ?

  Betyr at du må være skeptisk til russere i fremtiden :P

  Elisabeth: Morten, det betyr ‘foto norvegija’, dvs ‘foto fra Norge’ på russisk. Ganske ukomplisert:) Mine googletreff handler om alt fra nakne damer til nordnorske bilder og enkelte forfattere. Ikke noe spennende, egentlig :-/

  Åååååå… Nå ødela du kommenten min til Morten. Jeg tror han hadde gått på den. Velkommen hit :D

 • Ronja

  hmmmm mulig det kommer masse svar her nå da, for det kommer ikke opp noe her …..men altså. Sekretæren er litt dårlig på data (også), så vi vet ikke hvordan man finner ut av dette. Men jeg hadde et innlegg i august kalt “doggy style”, og har aldri hatt så mange besøk på bloggen min – før eller senere …..

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled