fan klubb

Meta

Det klør det klør tiddelibom

Desverre kan det ikke altid handle om meg. Av og til er det faktisk verd å sette andre i fokus, og her er en som fortjener litt kred. Legg merke til bakbeia. Dette er GODT! Og de sier hunder ikke er smarte. Det er nok katter som har satt ut det ryktet!

Vote:

6 comments to Det klør det klør tiddelibom

 • MajorogMeg

  Litt av en type…dette må vi også prøve:))
  MajorogMeg´s last blog ..Hjerte til begjær og steiner til besvær

  My ComLuv Profile

 • Morten Pedersen

  Ja det er best å skylde på kattene…
  Morten Pedersen´s last blog ..Pictureless Wednesday.

  My ComLuv Profile

 • Nina Og Alpin

  Fabelaktig, dette skal Alpin prøve på så fort det ikke er vått på bakken lenger. Ordentlige Ridgeback-gutter må ha det rent og tørt når de skal ned på bakken..
  Flott blogg, vi leser den så ofte vi kan.

 • Rune

  Hehe, der var det en som vet å klø seg selv på ryggen :) Får man ikke kjeft hvis mor og far ser slikt da?

 • MajorogMeg: Litt av en type…dette må vi også prøve:))

  Håper du klarer det! Tenkte jeg skulle finne et skikkelig gjørmete sted å prøve. Så får jeg spa samtidig. haha.

  Morten Pedersen: Ja det er best å skylde på kattene…

  Du skulle bare vite hvor mye de står bak. Det er helt utrolig. Har du noen gang sett en hund tisse i vasken for eksempel? Det gjør katter. Fysj!

  Nina Og Alpin: Fabelaktig, dette skal Alpin prøve på så fort det ikke er vått på bakken lenger. Ordentlige Ridgeback-gutter må ha det rent og tørt når de skal ned på bakken..
  Flott blogg, vi leser den så ofte vi kan.

  Takk for ros. Det får jeg aldri nok av. Keep it commking :) Og velkommen hit. Men liker ikke ridge gutter litt søle? De ser jo så tøffe ut. Er dere sikker på at det ikke er mamman som ikke liker søle?

  Rune: Hehe, der var det en som vet å klø seg selv på ryggen :)Får man ikke kjeft hvis mor og far ser slikt da?

  Det er en av tingene som er bra med skikkelige hundeeiere. De kjefter aldri for sånt. De bare ler og syns voffen er supersøt. Og det er den jo. Skikkelige hundeeiere kjefter forresten aldri, de bare ignorerer uønsket adferd, og belønner det de syns er bra. Gjett om det utnyttes til det fulle her i huset da :)

 • Nina Og Alpin

  Zhivago: Neida det er Alpin selv som er fisefin.. Skitt og lort er en uting syns han:) Løper rett inn på badet etter tur for å få tørket føttene bla. Ridgegutter ser kanskje tøffe ut, men Alpin er en stoor pyse. Han har en rottis kjærste som liker å rulle seg i stinkbomber, da rømmer Alpin langt unna for slikt går virkelig ikke an i ett møblert hjem;)

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled