fan klubb

Meta

Nok en mandag

Det var deilig å stikke fra damer og alt i helgen. Og bare fokusere på de nære ting. Jeg vet at det har vært fokusert mye på at jeg har klart å lure meg opp i sofaen her på bloggen i det siste, men jeg er så stolt av det at jeg kjører et bilde til. For slik er det på landet. Jeg og far kan ligge og kose og dorme så lenge vi vil, og så har vi haglen stående innenfor rekkevidde tilfelle noen prøver å forstyrre oss. For er det en ting vi ikke vil, så er det å forstyrres når vi ligger og koser! Mor står selvfølgelig på kjøkkenet og lager tørrfisk til meg.

Ikke forstyrr!!

Ikke forstyrr!!

Vote:

8 comments to Nok en mandag

 • Morten Pedersen

  Dette høres da ut som en perfekt helg.
  Morten Pedersen´s last blog ..Fly Past.

  My ComLuv Profile

 • Ronja

  Kosestund er det beste jeg vet også!
  Ronja´s last blog ..Shop to you drop

  My ComLuv Profile

 • MajorogMeg

  Kosestunder får aldri nok av….men hagla i nærheten å ja..tøffar dåkker enn mæ da..tøfft me mandag etter ei sånn helg ;-)

 • leoprinsen

  Tørrfisk er det beste! (Men hvordan LAGER hun tørrfisk da? Sjefen tar bare min opp fra en lufttett boks… Noen tips jeg kan overbringe Sjefen?)
  leoprinsen´s last blog ..Snow ( Hey Oh)

  My ComLuv Profile

 • Morten Pedersen: Dette høres da ut som en perfekt helg.

  Så sant som det er sagt. Og neste helg skal jeg ha det sånn helt fra lørdag til torsdag. Blir bare best!!!

  Ronja: Kosestund er det beste jeg vet også!

  Hvis du noengang ikke får dekket dine behov så må du skrive til meg eller NOAH. Kos er en hunderett!

  MajorogMeg: Kosestunder får aldri nok av….men hagla i nærheten å ja..tøffar dåkker enn mæ da..tøfft me mandag etter ei sånn helg ;-)

  Må vel innrømme at den haglen ikke er min favorittgjennstand. Men far sier at uten gamle høvding, ingen andestek. Og jeg er glad i andestek. Veldig glad i det faktisk :P

  leoprinsen: Tørrfisk er det beste! (Men hvordan LAGER hun tørrfisk da? Sjefen tar bare min opp fra en lufttett boks…Noen tips jeg kan overbringe Sjefen?)

  Jeg er glad du spurte. Jeg tror jeg skal lage et skikkelig blogginnlegg om dette en dag. MEn kan i korte ordelag si det slik: Hun må fiske fisk. Jo større jo bedre. Fem kilos torsk er akkurat passe. Så må hun skjære en file fra hodet og nedover mot halen langs begge sider av ryggraden, men ikke slik at de løsner fra resten Så kutter hun av ryggen slik at fileene er festet til halen, henger de opp ute med skinnet inn. Det er best å henge de opp på denne årstiden, for da kommer det ikke fluer og legger egg på de. Ikke at det gjør noe, men rent estetisk sett så er det ikke pent. Tror du Sjefen klarer det? Om ikke så må jeg gå mer nøyaktig til verks med bilder og diagrammer :P

 • Rune

  Det ser ut til at dere har hatt en flott helg :) Godt å “rømme fra alt og alle” noen ganger, bare nyte dagene i stillhet og ro. Men så er det alltid godt å komme hjem igjen også da :)
  Rune ´s last blog ..Gudrun i solnedgang

  My ComLuv Profile

 • Rune: Det ser ut til at dere har hatt en flott helg :)Godt å “rømme fra alt og alle” noen ganger, bare nyte dagene i stillhet og ro. Men så er det alltid godt å komme hjem igjen også da :)

  Var ikke så godt å komme hjem desverre. Damelukten var skikkelig heftig. Men nå virker det som om det er over for denne gang. merker i alle fall at hormonene er roet seg betraktelig i løpte av gårsdagen. Phuuuuuuuuh :D

 • Rune: Det ser ut til at dere har hatt en flott helg :)Godt å “rømme fra alt og alle” noen ganger, bare nyte dagene i stillhet og ro. Men så er det alltid godt å komme hjem igjen også da :)

  Forresten et problem det der med å trekke seg tilbake. Ser at far holder på å utvikle eremittendenser. Og jeg er ikke så lant unna selv heller!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled