fan klubb

Meta

Nok er nok

Kozemose overdoze

Kozemose overdoze

Det er helg og nok er nok. Gidder ikke forholde meg til damer og slikt lenger, og stikker heller ut på huset mitt på landet. Der kan jeg jage over lyngheiene akkurat som jeg vil. Bjeffe mot havørn og se på når far ikke klarer å skyte skarv. Og om kvelden kan jeg krype opp på fanget til mor og bli klødd bak øret. Det er det livet egentlig handler om. Frihet og kos. Så kan de derre løpske tispene bare ha det så godt. De vet ikke hva de går glipp av!

Vote:

6 comments to Nok er nok

 • MajorogMeg

  Det blikket der kan væl ingen motstå…æ kan å sett opp sånne øya æ å…funke som fjell ;-) Å komme på landet e hærlig, helt enig…vi har jo flytta dit. I dag kom postmannen i bygda rætt inn her..hain vart litt redd mæ..hainnes tabbe å kom rett inn da..æ sku bare kos æ..

  Riktig go hælg :-D
  MajorogMeg´s last blog ..Godværshelg i vente

  My ComLuv Profile

 • Leoprinsen

  Taktikken “hard to get” fungerer av og til den! Skal se hun dama savner deg masse når du er borte.
  Leoprinsen´s last blog ..Snow ( Hey Oh)

  My ComLuv Profile

 • Ronja

  Høres ut som en god plan – men godis må du ha. Både helg og tur – dobbel anledning – dobbel dose!
  Ronja´s last blog ..Shop to you drop

  My ComLuv Profile

 • Rune

  Hørtes ut som en drømmesituasjon og ta seg en tur ut på landet og nyte helgen med stikkord som frihet og kos i fokus, da er det skikkelig helg :) Treffer han ikke Skarven sa du? Kanskje han har grå stær? Er jo en fugl det også vet’u, bare at den sitter i øyet, nesten som et vandrene fuglebur liksom… så da er det evt ikke rart at han ikke ser hvor Skarven sitter heller, Stæren sitter i veien. Vel vel… uansett, der får ha en riktig fin helg. :)
  Rune ´s last blog ..God helg

  My ComLuv Profile

 • Morten Pedersen

  Fin nese du har.
  Morten Pedersen´s last blog ..Which church? II.

  My ComLuv Profile

 • MajorogMeg: Det blikket der kan væl ingen motstå…æ kan å sett opp sånne øya æ å…funke som fjell ;-)Å komme på landet e hærlig, helt enig…vi har jo flytta dit. I dag kom postmannen i bygda rætt inn her..hain vart litt redd mæ..hainnes tabbe å kom rett inn da..æ sku bare kos æ..Riktig go hælg :-D

  Hehe. Vi har ikke postmann på landet vi. Ikke post i det hele tatt faktisk. Det går bare en båt for dagen ut til oss, og da må man ringe å bestille den på forhånd. Men det er bare ekstra deilig :P

  Leoprinsen: Taktikken “hard to get” fungerer av og til den! Skal se hun dama savner deg masse når du er borte.

  Hun hadde ikke savnet meg en dritt. Men jeg er bare sååååå over hun. Fra nå av er det bare bestemor som får min kjærlighet, for hun steker hjortekjøtt til meg.

  Ronja: Høres ut som en god plan – men godis må du ha. Både helg og tur – dobbel anledning – dobbel dose!

  Begge deler er inntatt med stor innlevelse. Innimellom å løpe fritt og være galemattias over hele øyen :D

  Rune: Hørtes ut som en drømmesituasjon og ta seg en tur ut på landet og nyte helgen med stikkord som frihet og kos i fokus, da er det skikkelig helg :)Treffer han ikke Skarven sa du? Kanskje han har grå stær? Er jo en fugl det også vet’u, bare at den sitter i øyet, nesten som et vandrene fuglebur liksom… så da er det evt ikke rart at han ikke ser hvor Skarven sitter heller, Stæren sitter i veien. Vel vel… uansett, der får ha en riktig fin helg. :)

  Tror det er mer en grå stær som sitter i veien der, min gode mann. Han har lett for å bli litt oppengt i en viss husrype her. Og når han ser henne så er det akkurat som om noen heller ut vettet hans med badevannet. Snakker om gammal tullebukk. haha.

  Morten Pedersen: Fin nese du har.

  Den er fra Epa. Nesten like god som IKEA sine, men mye billigere :P

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled